Tänä jouluna tuemme eriarvoisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria

Joululahjoitus_uutinen_800px.jpg

Vuosi 2022 on ollut meille merkityksellinen monella tapaa. Olemme juhlistaneet puolivuosisataista historiaamme, tuoneet uutuuksia design-maailman huipulta ja rakentaneet kokonaan uuden maailman, StalaVersen. Vuosi on ollut meille huikea, kiitos siitä kuuluu kaikille Teille upeat yhteistyökumppanimme! Samalla haluamme toivottaa rauhaisaa joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta!

Tänä jouluna tuemme eriarvoisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria Joulupuun välityksellä. Joulupuu tuo lahjan niille lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman lahjoja.

Joulupuu on Joulupuu ry:n koordinoima hyväntekeväisyyskampanja, joka toteutetaan yhteistyössä paikallisjärjestäjien ja Kotimaanavun kanssa. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia lasten, nuorten ja lapsiperheiden eriarvoisuuden vähentämiseksi Suomessa. Joulupuu-keräyksellä kerätään joululahjoja sosiaalitoimen piirissä oleville tai muille joululahjoja tarvitseville lapsille ja nuorille. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Haluamme toivottaa kaikille yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kynttilakuva_800px.jpg

Joulun aukioloajat

Muistattehan, että myyntipalvelumme palvelee Teitä ennen joulua perjantaihin 23.12.2022 saakka puhelimitse 03 882 1133 tai sähköpostitse sink.sales@stala.com. Joulun jälkeen palvelemme jälleen tiistaina 27.12.2022.

Tuotantomme Lahdessa on suljettuna 23.12.2022-1.1.2023. Varastomme on kuitenkin auki ja tuotteita lähetetään täysin normaalisti kaikkina arkipäivinä.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife