Tänä jouluna tuemme avun tarpeessa olevia lapsia SOS-Lapsikylän kautta

Tänä jouluna tuemme avun tarpeessa olevia lapsia SOS-Lapsikylän kautta.  Joululahjoitusten turvin suojellaan hädässä olevia lapsia Suomessa.

SOS-Joulubanneri-2021-FI.jpg

Haluamme toivottaa kaikille yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää joulua ja menestyksekästä vuotta 2022!

Vuosi 2021 on ollut meille merkityksellinen, mutta ensi vuodesta tulee varmasti vielä merkityksellisempi. Nimittäin vuonna 2022 juhlimme 50-vuotista teräksistä tarinaamme. Tulossa on huikeita tuotelanseerauksia, uusia innovaatioita sekä johtavaa muotoiluosaamista. 

​​​​​​Historian alusta lähtien ​​olemme luottaneet näkemyksellisiin osaajiin sekä vastuulliseen ja pitkäjänteiseen kehitykseen. 

Katso diplomi joululahjoituksesta.

 

SOS-Lapsikylät

SOS-Lapsikylät on voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija ja palveluntuottaja, jonka päätehtävä on auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia. He pyrkivät palveluidensa ja yleishyödyllisen toimintansa kautta antamaan kaikille lapsille mahdollisuuden elää tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä. Lue lisää SOS-Lapsikylistä.

Joulun aukioloajat

Myyntipalvelumme palvelee ennen joulua torstaihin 23.12.2021 saakka puhelimitse 03 882 1133 tai sähköpostitse sink.sales@stala.com. Joulun jälkeen palvelemme jälleen maanantaina 27.12.2021. Tuotantomme Lahdessa on suljettuna 23.12.2021-2.1.2022.

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife