Uutuus - ensimmäisenä maailmassa

Stala tuo ensimmäisenä maailmassa kuosit teräspintaan

Stala tuo markkinoille uniikin materiaalin, StalaTexin, joka nostaa keittiön tasopinnat aivan uudelle tasolle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

StalaTex-kuosi keittiön terästasossa
Keittiön työtaso ja tiskipöytä ovat uutta StalaTex-materiaalia

StalaTex on materiaali, jonka käytölle vain mielikuvitus on rajana. StalaTex-kuoseissa on erilaisia sävyjä, jotka näyttäytyvät valosta ja ympäröivistä materiaaleista riippuen hieman eri tavoin. Tason pinnassa kuosi näyttää eri tavalla kuin esimerkiksi keittiön välitilalevyssä. 

Teräspinta, joka häivyttää naarmuja

Ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet, kuten hygieenisyys, ekologisuus ja kuumankestävyys ovat nyt saatavilla entistäkin houkuttelevammassa muodossa. StalaTex-kuosit nimittäin häivyttävät naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. 

Stala tiskitaso StalaTex Lehti
StalaTex-kuosi Lehti sopii klassiseen keittiötyyliin

StalaTexiä on saatavilla Seitsikko-keittiötasoihin ja -tiskipöytiin sekä välitila- ja peitelevyihin. Ainutlaatuiset StalaTex-tuotteet valmistetaan mittojen mukaan Lahden tehtaalla. Ensimmäisen StalaTex-kuosimalliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallisto käsittää kahdeksan kuosia, jotka siirtyvät teräspintaan modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla.

StalaTex-tuotteiden suunnittelu on helppoa Designerilla

Uuden materiaalin myötä myös Stalan helppokäyttöinen suunnitteluohjelma, Stala Designer, on uudistunut. Designerin avulla kuka tahansa voi suunnitella oman keittiönsä työtason, tiskipöydän ja välitilalevyn. Käyttäjä saa itselleen mittakuvan, tuotekoodin ja hinnan suunnittelmastaan tuotteesta.

Stala Designer suunnitteluohjelma
Stala*Designer on helppokäyttöinen suunnitteluohjelma

Niille, jotka kaipaavat inspiraatiota, on suunnitteluohjelmaan lisätty visualisaattori. Sen avulla käyttäjä voi vertailla miltä StalaTex-kuosit näyttävät 3D-näkymässä eri väristen keittökaappien rinnalla. Myös keittiön välitilaan saatavan taustalevyn suunnittelu onnistuu visualisaattorin avulla. 

Lue lisää ja katso esimerkkikuvat >

Kokeile uudistunutta Designer-suunnitteluohjelmaa >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife