Stalan uudeksi toimitusjohtajaksi Pasi Härkönen

Pasi Härkönen aloittaa Stala Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2021 alkaen. Härkösellä on pitkä kokemus yrityksen palveluksesta, viimeisimpänä tehtaanjohtajana. Nykyinen toimitusjohtaja Pasi Kallio siirtyy omasta tahdostaan pois yhtiön palveluksesta.

Pasi Härkönen aloittaa Stala Oyn toimitusjohtajana 1.10.2021. Pasi Kallio jättää yrityksen luottavaisena hyviin käsiin.jpg

Pasi Härkönen (vasemmalla) aloittaa Stala Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2021. Pasi Kallio (oikealla) jättää yrityksen luottavaisena hyviin käsiin.

Stala on viime vuosina kehittänyt tarjontaansa ja luonut innovatiivisia ratkaisuja kodin sisustukseen. Yrityksellä on erittäin vahva markkina-asema Pohjoismaissa, markkinajohtajan asema kotimaassa ja suurin kasvupotentiaali löytyy nimenomaan kansainvälisiltä markkinoilta. Stalan toimintaa ovat aina ohjanneet muotoilu, toimivuus ja laatu, mikä ulottuu tuotteisiin, asiakassuhteisiin sekä omaan toimintaan. Lahdessa sijaitsevalla tehtaalla valmistetaan vastuullisesti Design from Finland- ja Avainlippu-merkillä varustettuja tuotteita. Aiemmin kuluneena vuonna Stala sai kansainvälisesti arvostetun Green GOOD DESIGN 2021 -palkinnon StalaTex™ -kuvioiduille teräspinnoilleen.

Härkösestä Stala saa tutun toimitusjohtajan  

Pasi Härkönen on Stalan tehtaanjohtaja, ja hän on työskennellyt Stalalle jo 90-luvun lopulta lähtien. Härkönen on toiminut yrityksessä useissa eri tehtävissä ja ollut vastuussa teknologian ja tuotannon kehityksestä yli kymmenen vuoden ajan.

- ”Minulle on suuri kunnia vastaanottaa Stalan toimitusjohtajan tehtävä. Stala on ollut osa minua ja elämääni jo vuosikymmenten ajan, joten yritys on kuin toinen kotini. Olen saanut kasvaa ammatillisesti yhdessä Stalan kasvun mukana ja nyt on hienoa aloittaa Stalan toimitusjohtajana. Sitoutunut sekä osaava henkilöstömme on oikeasti tärkein menestyksemme tekijä ja ylpeänä jatkamme kasvutarinaa yhdessä mahtavan tiimimme kanssa. Minusta Stala on kuin perhe, ei vain yritys. Kestävä kehitys on ollut yksi kantavia arvojamme jo vuosikymmenten ajan, jolla tiellä jatkamme myös tulevaisuudessa.”, kertoo Stalan tuleva toimitusjohtaja Pasi Härkönen.

Stalan nykyinen toimitusjohtaja Pasi Kallio siirtyy omasta tahdostaan pois yhtiön palveluksesta 30.9.2021.

- ”Reilun kahdeksan vuoden ajan olen ollut mukana luotsaamassa Stalan kaupallista kehitystä ja nyt voin todeta tunnettuuden, asiakastyytyväisyyden, kannattavuuden ja myynnin kokonaisuutena olevan uusissa ennätyslukemissa monien muiden ennätysten ohella. Myynti kehittyy tällä hetkellä kaksinumeroisissa kasvulukemissa ja koen, että olen suorittanut tehtäväni Stala Oy:ssä ja nyt annan mielelläni muiden ottaa lisää vastuuta ja jatkaa Stalan menestystarinaa. Luottavaisin mielin jätän Stalan hyviin käsiin”, kommentoi Stalan nykyinen toimitusjohtaja Pasi Kallio.

Lisätietoja

Pasi Kallio, toimitusjohtaja 30.9.2021 saakka, Stala Oy, puh. +358 44 750 8444, pasi.kallio@stala.com

Pasi Härkönen, toimitusjohtaja 1.10.2021 alkaen, Stala Oy, puh. +358 40 093 4119, pasi.harkonen@stala.com

Anne Kanervo, markkinointipäällikkö, Stala Oy, puh. +358 40 652 6165, anne.kanervo@stala.com

 

Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. StalaTex™ -kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetulla Green GOOD DESIGN 2021 Awardilla. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife