Stalan ONE -allasmallisto laajenee

Stala ONE -allastuoteperhe kasvaa nyt neljällä uudella mallilla. Nämä uutuudet ovat erikokoisia irtoaltaita, jotka täydentävät olemassa olevaa tuoteperhettä.

ONE_bowls_showroom_800px.jpg

Stala ONE on ensimmäinen 100% ilmastovähennetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu allastuoteperhe. Tämä moderni allasperhe yhdistää elegantin muotoilun, kestävyyden ja käyttäjäkeskeisyyden.

Stala ONE ilmentää suomalaisen muotoilun ydintä, yhdistäen toiminnallisuuden saumattomasti pohjoismaiseen minimalismiin ja asennusmenetelmiin. Kestävä ja tyylikäs materiaali sekä innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä sopivan sekä moderneihin että perinteisiin keittiöihin.

Neljän uuden mallin myötä Stala ONE -mallisto koostuu nyt 20 erilaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta altaasta. Malleja on saatavilla eri kokoisina, 1-, 1,5- ja 2-altaisina, laskutasolla tai ilman. Stala ONE -tuotteet valmistetaan Stalan tehtaalla Lahdessa. Laskutasossa on uniikki dynaaminen kuviointi, joka toteutetaan Stalan palkitulla lasertekniikalla. Altaiden mitoituksessa tila on hyödynnetty optimaalisesti, ja Flow-sihti parantaa sekä käytännöllisyyttä että antaa altaalle viimeistellyn ulkonäön.

Uudet mallit jatkavat Stala ONE -tuoteperheen ympäristöpolulla

Teemme yhteistyötä maailmanlaajuisen ilmastoyhtiö South Polen kanssa verifioidaksemme kasvihuonekaasupäästömme, asettaaksemme vähennystavoitteita ja rahoittaaksemme ilmastotoimia ONE-tuoteperheemme hiilijalanjäljen mukaisesti. Nämä uudet mallit jatkavat samaa vastuullisuuspolkua kuin muutkin Stala ONE-altaat.

”Meille on tärkeää olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta”, kertoo Stalan toimitusjohtaja Pasi Härkönen. ”Tämän vuoksi olemmekin sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja päästöjen vähentämiseen yli ajan. Tästä osoituksena kannamme ylpeänä South Pole Funding Climate Action -merkkiä Stala ONE -altaissa.”

Käyttäjäkeskeisyys

Käyttäjäkeskeisyys on toiminnallisen suunnittelun ydin. ”Kuten kaikkien tuotteidemme suunnittelussa, painotamme asiakkaidemme tarpeita ja käytännöllisyyttä. Näin ollen varmistamme, että jokainen altaan yksityiskohta parantaa päivittäistä keittiön käyttökokemusta”, kertoo Stalan mallistopäällikkö Jari Peltonen.

Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla täältä.

Tutustu STALA ONE -tuotteisiin täällä.

Lisätietoja:

Pasi Härkönen, toimitusjohtaja, Stala Oy
Sähköposti: pasi.harkonen@stala.com
Puhelin: +358 40 0934 119

Anne Kanervo, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Stala Oy
Sähköposti: anne.kanervo@stala.com
Puhelin: +358 40 652 6165

Tietoa Stalasta

Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. StalaTex™-kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetuilla palkinnoilla Green GOOD DESIGN 2021, Red Dot: Product Design 2023 ja Creative Communication Award 2023. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife