BIM-objektit julkaistu

Allasobjektit arkkitehdeille ja suunnittelijoille

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden toiveesta olemme julkaisseet Stalan altaat Revit-objekteina. Kaikki tasoon asennettavat altaat löytyvät nyt Stalan objektikirjastosta, josta löytyy yli 30 erilaista mallia joko klassisesta ruostumattomasta teräksestä tai trendikkäästä kvartsikomposiitista.

Suuri tiskiallas ruostumatonta terästä Stala Max

Objektikirjasto on ladattavissa suunnittelijasivultamme tai erillisestä suunnittelijoille tarkoitetusta ProdLib-palvelusta. Käyttämällä Stalan valmiita allasobjekteja suunnittelutyö nopeutuu ja helpottuu. Tuotteiden mitat ja koodit ovat varmasti oikein, mikä helpottaa myös urakoitsijan tai rakennuttajan työtä. 

Kaikilla Stalan tuotteilla on Design from Finland -merkki. Suunnittelemme tuotteemme käyttäjiltä ja markkinoilta tulleiden toiveiden pohjalta. Näin voimme varmistua, että laatu ja tarve kohtaavat vesipisteen luona, onhan kyseessä yksi keittiötekemisen ja arjen tärkeimmistä funktioista.

Tasoon alta-asennettu allas MX-50

Revit-objektikirjaston lisäksi Stalan altaat ja tiskipöydät löytyvät myös ArchiCad-ohjelmaan sopivina GDL-objekteina. Lue lisää suunnittelijasivultamme, josta löydät myös lataustiedostot.

Sinua voisi kiinnostaa myös:
Porin asuntomessujen kodinhoitohuonetrendit >>
Milanon keittiömessujen uutuudet 2018 >>

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife