Stalalle Creative Communication Award 2023 -palkinto innovatiivisesta StalaTex-lanseerauksesta

Stala on voittanut Creative Communication Award 2023 -palkinnon poikkeuksellisesta innovatiivisten teknologioiden käytöstä ja verkkokokemuksesta StalaTex-lanseerauksessa. Tämä arvostettu tunnustus myönnettiin Stalalle kahdessa kategoriassa, Verkkokokemukset, online media sekä Mainonta - innovatiiviset teknologiat (VR ja muut).

C2A_news_800x400px.jpg

Creative Communication Award -palkinnolla juhlistetaan viestintäsuunnittelun, mainonnan ja digitaalisen median huippukampanjoita, luovia ratkaisuja ja ideoita. C2A-voittajat valittiin arvostetun kansainvälisen tuomariston toimesta, korostaen heidän poikkeuksellista lahjakkuuttaan.

Tämä on jo toinen kerta vuonna 2023, kun StalaTex saa tunnustusta. Ensimmäinen oli Red Dot Award: Product Design 2023, joka myönnetään tuotteille, jotka edustavat erinomaista, korkealaatuista muotoilua.

StalaTex-mallistojen lanseeraus

Vuonna 2022 Stala julkaisi kaksi kuvioitua ruostumatonta teräsmallistoa - Trace by Gert Wingårdh ja Grid by Matti Klenell. Lanseerauksen yhteydessä luotiin täysin uusi virtuaalinen ympäristö, StalaVerse. Todella innovatiivisen tästä teki verkkolanseeraus, jossa virtuaalinen ympäristö yhdistettiin todellisuuteen. Tämä luova viestintäratkaisu on nyt palkittu Creative Communication Awardilla. Kansainvälinen tuomaristo palkitsi myös StalaTex-lanseerauksen verkkokokemukset, online media -kategoriassa.

Tämä palkittu lanseeraus syntyi useiden kumppanien yhteistyön tuloksena. Virtuaaliympäristö luotiin yhdessä suomalaisen huipputeknologiayritys Movya Oy:n kanssa. Luova konsepti tehtiin yhdessä ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Wingårdhs:n kanssa ja Matti Klenell, joka on hyvin tunnettu ruotsalainen suunnittelija, antoi panoksensa luovan konsultoinnin muodossa.

Huipputason osaaminen tunnustetaan kansainvälisellä Creative Communication Awardilla

Creative Communication Award 2023 -kilpailussa on 18 kategoriaa ja 90 alakategoriaa, joissa osanottajia arvioitiin 43 jäsenisen tuomariston toimesta. Tuomaristo koostui taiteen ja luovien johtajien, kuraattorien, julkaisijoiden ja muiden vaikuttavien alan ammattilaisten muodostamasta kansainvälisestä jäsenistöstä.

Pasi Härkönen, Stala Oy:n toimitusjohtaja, ilmaisi ylpeytensä yrityksen saavutuksesta. "Tämä on ensimmäinen kerta, kun Stala saa viestintäalan palkinnon, ja tällainen kansainvälisesti merkittävä tunnustus tekee siitä meille erityisen. Olen niin ylpeä tiimistämme, joka mahdollisti tämän", kertoo Härkönen. "Tämä palkinto on hieno saavutus Stalalle tehden brändistämme erottuvan, ja antamalla tunnustusta kovalle työllemme. Se toimii myös kolmannen osapuolen vahvistuksena liiketoiminnallemme. Olen varma, että tämä tunnustus lisää kansainvälistä näkyvyyttämme ja herättää kiinnostusta luovaa suunnitteluamme kohtaan."

StalaTex: uraauurtava teknologia

StalaTex on uraauurtava teknologia, joka mullistaa ruostumattoman teräksen käytön. Laserkuvioidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet on suunniteltu kestämään elämää. StalaTex‑kuosit eivät kulu kovassa käytössäkään, ja naarmuja sekä likaa on hankalampi huomata kuvioidulta pinnalta. Palkittu StalaTex tunnetaan kestävyydestään sekä ympäristöystävällisestä tavasta kuvioida ruostumatonta terästä.

Katso lisää: Verkkolanseeraustapahtuma virtuaaliympäristöstä

Lisätietoa:

Pasi Härkönen, Toimitusjohtaja, Stala Oy, puh. +358 40 093 4119, pasi.harkonen@stala.com

Anne Kanervo, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Stala Oy, puh. +358 40 652 6165, anne.kanervo@stala.com

Stala

Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. StalaTex™-kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetuilla palkinnoilla Green GOOD DESIGN, Red Dot: Product Design sekä Creative Communication Design. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

Creative Communication Award (C2A)

Creative Communication Award:n tehtävänä on edistää luovuutta, erinomaisuutta ja huippuideoita viestinnän suunnittelussa, mainonnassa ja digitaalisessa mediassa. C2A on kansainvälinen palkinto-ohjelma ja markkinointialusta viestinnän suunnittelijoille, mainostoimistoille, graafisille suunnittelijoille, freelancereille, digitaalisten medioiden suunnittelijoille ja maailmanlaajuiselle luovalle yhteisölle. Kaikkein erinomaisimmat kampanjat, luovat ratkaisut ja ideat palkitaan kansainvälisen C2A-tuomariston toimesta. C2A on Farmani Groupin luoma sisarkilpailu kansainvälisen IDA International Design Awards:n rinnalla. www.c2award.com

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife