Uusi suunnitteluohjelma

Piirrä työtasot, tiskipöydät ja välitilalevyt helposti Designerissa

Suosittu ja helppokäyttöinen keittiötasojen ja tiskipöytien suunnitteluohjelmamme Stala*Designer on uudistunut. Olemme pitäneet ohjelman edelleen helppokäyttöisenä ja tuoneet siihen lisää ominaisuuksia. Nyt samaan suunnitelmaan on mahdollista lisätä useita tuotteita. Voit esimerkiksi suunnitella tiskipöydän, työtason ilman allasta ja välitilalevyn samaan suunnitelmaan. Saat koko paketille yhden koodin, piirustuksen ja hinnan.

Stala terästasot Designer-suunnitteluohjelmalla

Seitsikkoon uusia altaita ja tasopaksuus 20 mm

Seitsikko-tuoteperheeseen on tullut täydennystä kahden uuden altaan verran. Modernit ja tilavat K- ja M-Seitsikot löytyvät helposti Designerin Allas-välilehdeltä. Myös taso ilman allasta on saanut uuden nimen ja löytyy nimellä H-Seitsikko (entinen Steeltop). Myös tasopaksuuteen on tullut uusi vaihtoehto, 20 mm.

Yksialtaiset, suorareunaiset Seitsikko-tiskpöydät toimitetaan jatkossa ilman allassyvennysaluetta. Muutos koskee malleja C, E, L ja N sekä uusia altaita K ja M. Kaksialtaisissa Seitsikoissa (mallit A ja F) on edelleen altaan ympärillä pieni allassyvennysalue kun taso tilataan suoralla reunaprofiililla. Syvennys näkyy suunnitteluohjelmassamme viivana mittapiirroksessa. Mikäli taso tilataan korotetulla reunaprofiililla, valmistetaan kaikki Seitsikko-mallit ilman allassyvennysaluetta kuten aiemminkin. 

Kuoseja tasojen pintaan StalaTexillä

Huippu-uutuus on StalaTex-materiaali, jota voi valita kaikkiin Stala*Designerin tuotteisiin. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen parhaat ominaisuudet ja sisustukselliset kuosit. StalaTex-pinta häivyttää naarmuja ja sormenjälkiä sekä tekee pinnasta lämpimämmän oloisen.

StalaTex välitilalevy kuosi Savi

Visualisaattori avuksi suunnitteluun

Uutena ominaisuutena olemme rakentaneet 3D-visualisaattorin, jonka avulla StalaTex-kuoseja voi katsella mallikeittiön tasossa sekä välitilalevyssä. Visualisaattorin avulla on helppo havaita miten eri kuosit näyttäytyvät erilaisissa pinnoissa ja kuinka ne sopivat yhteen eriväristen keittiökaappien kanssa.

Combo-keittiötasot poistuva valikoimasta

Seitsikko-sarjan uudistuessa Combo-keittiötasot poistuvat valikoimasta. Combo-tasojen viimeinen tilauspäivä on 31.3.2019 ja viimeinen toimituspäivä 30.6.2019. Voit suunnitella Combo-tasoja vanhan suunnitteluohjelman avulla.

Siirry uuteen Stala*Designeriin >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife