Stala ylpeänä esittelee uudistetun StalaVerse -virtuaalikokemuksen

Innovatiivisista keittiöratkaisuistaan tunnettu Stala ylpeänä esittelee uusimman päivityksen kansainvälisesti palkitusta virtuaalitodellisuudestaan, StalaVersesta. Tämä mukaansatempaava kokemus sisältää nyt vallankumouksellisen Stala ONE -tuoteperheen, joka on ensimmäinen 100 % ilmastovähennetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu allasmallisto.

Stalaverse_01.png

STALA ONE -tuoteperhe määrittelee ympäristöystävällisyyden funktionaalisissa kodin tiloissa uudelleen. Tämä moderni allasperhe yhdistää elegantin muotoilun kestävyyteen sekä käyttäjäkeskeisyyteen tuoden mukanaan innovaation uuden aikakauden.

StalaVerse-alustalla käyttäjät voivat tutkia Stala ONE -mallistoa visualisoiden, miltä kukin allas näyttää niin alta- kuin päälle asennettuna. Tämä vuorovaikutteinen ominaisuus on erityisen käytännöllinen myyntitilanteissa, antaen käyttäjille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä ja valita haluamansa allas suoraan Stala ONE -mallistosta.

Stalaverse_02.png

StalaVerse, Stalan innovatiivinen virtuaalitodellisuusympäristö, tarjoaa käyttäjille kiehtovan tutkimusmatkan eri tuoteryhmien parissa monipuolisissa keittiöympäristöissä. Visuaalinen konfiguraattori näyttää, miten erilaiset Stala ONE -altaat tai StalaTex-kuosit täydentävät keittiöestetiikkaa.

StalaVerse sai kansainvälistä tunnustusta vuonna 2023 voittaessaan arvostetun Creative Communications Award -palkinnon, mikä on todiste sen erinomaisuudesta luovassa viestinnässä ja innovatiivisissa virtuaalikokemuksissa.

Stalaverse_03.png

Niille, jotka etsivät vallankumousta keittiösuunnittelussa ja vastuullisuudessa, päivitetty StalaVerse yhdessä Stala ONE -allasmalliston kanssa on tutustumisen arvoinen kohde. Astu keittiöinnovaatioiden tulevaisuuteen Stalan kanssa ja koe palkittu StalaVerse-virtuaalitodellisuus osoitteessa stalaverse.fi.

Lisätietoja:

Anne Kanervo

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Stala Oy

Puh. +358 40 652 6165

Sähköposti: anne.kanervo@stala.com

 

Tietoa Stalasta:

Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Toimintamme heijastaa yrityksemme arvoja, jotka ovat sosiaalisuus, inspiraatio, rehellisyys ja innovatiivisuus. StalaTex™-kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetuilla palkinnoilla Green GOOD DESIGN, Red Dot: Product Design sekä Creative Communication Design. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife