Stala palvelee läpi koko kesän

Suomen luonto herää eloon ja kesäloma-aika lähestyy kovaa vauhtia. Myyntipalvelumme palvelee läpi koko kesän puhelimitse 03 882 1133 tai sähköpostitse sink.sales@stala.com.

Palvellaksemme asiakkaitamme yhä paremmin tässä haastavassa markkinatilanteessa, tuotantomme Lahdessa on suljettuna tänä kesänä poikkeuksellisesti vain kaksi viikkoa. Tämä vaikuttaa tilaus-/toimitusaikatauluihin seuraavasti.

Varastotuotteet

Varastotuotteiden toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän, varaston riittävyyden mukaan.

Asiakasmitoitetut Seitsikot ja välitilatuotteet 

Asiakasmitoitettujen Seitsikkojen ja välitilatuotteiden, mukaan lukien StalaTex –tuotteet, tuotanto on suljettuna viikot 29-30. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 31 toimitettaville tuotteille on perjantai 26.6.2020.

Huomioittehan, että kaksi viikkoa ennen tehtaan lomia ja kaksi viikkoa tehtaan lomien jälkeen tuotantomme toimii vain osittaisella kapasiteetilla ja pyydämme teitä tekemään tilauksenne mahdollisimman ajoissa halutun aikataulun varmistamiseksi.

Tailor-made työtasot

Tailor-made –työtasojen tehdas Ruotsissa on suljettuna viikot 29-32. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 29 toimitettaville tuotteille on torstaina 18.6.2020. Juhannuksen jälkeen sisääntulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 33 alkaen.

Aurinkoista, iloista ja oikein hyvää kesää! Pysykää terveinä!

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife