Stala Milanon Design Weekilla 17.–23.4.2023

Stala osallistuu Milanon Design Weekiin Habitarematerials -osastolla. Habitarematerials esittäytyy Milano Design Weekillä 17.–23.4.2023, kun muotoilun tärkein messutapahtuma Salone del Mobile ja samaan aikaan järjestettävä Fuorisalone-tapahtumakokonaisuus tuovat muotoilumaailman ihmiset kaupunkiin. Luvassa on kansainvälisen designyleisön ja suomalaisten materiaalivalmistajien ainutlaatuinen kohtaaminen.

Milano_Habitare_kuvitus_NEWS_800px4.jpg

Habitarematerials-näyttely nähdään Milanossa osana Joseph Griman ja Valentina Ciuffin kuratoimaa Alcova-näyttelykokonaisuutta, joka on Milanon Design Weekin viime vuosien kiehtovimpia ja seuratuimpia tapahtumia, joka tuo muotoilumaailman vaikuttajat yhteen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare vie oman näyttelynsä kansainväliseen tapahtumaan. 

”Habitarematerials on materiaalikirjasto, joka on kaikkien saatavilla. Siellä voi hypistellä, kokeilla ja luoda uutta. Näyttely tarjoaa kävijöille tilaa ja vapauden käydä läpi materiaaleja ja tutustua omaan makuunsa kokeilemalla eri pintojen ja värien yhdistelmiä. Materiaalit ovat esillä houkuttelevasti ja tuotemallien takana on tuotetiedot, jotka voi kuvata ja saada siten mukaansa hankintoja varten”, NEMO arkkitehtien Jussi Laine ja Maria Klemetti Laine kertovat ja lisäävät: 

”Milanon näyttelyn materiaalivalikoimassa painotetaan innovaatioita ja materiaaleihin kutsutaan osallistumaan erityisesti itsenäisiä materiaalitutkimuksen tekijöitä ja oppilaitoksia. Suomalaisuus tulee esiin materiaalituotannon vastuullisuuden ja kestävyyden kautta. Osallistuvat yritykset ovat sitoutuneet vastuullisiin toimintatapoihin.” 

Milano_Habitare_kuvitus_NEWS_800px5.jpg

Näyttelyssä on mukana 14 suomalaisyritystä. Stalan lisäksi mukana ovat Cover Story, CWP Oy, Durat, Johanna Gullichsen, Kärävä, Nordic Copper, Novo Wood, Pihlgren&Ritola, Sera Helsinki, Luonnon Betoni, Laatupaneeli, Tulikivi ja VM-Carpet.

Kansainvälisestikin ainutlaatuinen näyttely tarjoaa suomalaisyrityksille ainutlaatuisen alustan astella kansainvälisen designväen tietoisuuteen ja profiloitua kansainvälisesti, sillä Milanon Design Week ja samaan aikaan järjestettävät Salone del Mobile -huonekalumessut on alan tärkein tapahtuma, joka kutsuu yhteen edelläkävijät ympäri maailman.

Tapaa Stala Alcovassa

Mikäli haluat tavata Stalan Milano Design Weekin aikana, jätäthän yhteystietosi täällä. Olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme tapaamisen.

Lisätietoja

Anne Kanervo, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Stala Oy, puh. +358 40 652 6165, anne.kanervo@stala.com

 

Stala on suomalainen muotoiluyritys, joka tuottaa innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Stala Oy on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

Habitarematerials nähdään Milanossa osana Alcova-näyttelykokonaisuutta 17.–23.4.2023. Vuosittain Salone del Mobile -messujen aikaan järjestettävä, asumisen ja muotoilun tulevaisuuksia esittelevä Alcova on osa Fuorisalone-tapahtuman ohjelmaa. Salone del Mobile -messutapahtuma ja kaupunkiin samanaikaisesti levittäytyvä Fuorisalone-tapahtumakokonaisuus muodostavat yhdessä Milano Design Weekin. Vaihtuvissa lokaatioissa nähtävä Alcova sijoittuu tänä vuonna Ex Macello -nimiselle entiselle tukkutorialueelle Porta Vittorian tuntumaan. Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023. 

habitarematerials | www.habitare.fi | www.alcova.xyz | @habitareFair @habitarematerials @architectsnemo |

#habitarematerials #habitare2023

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife