Stala lanseeraa Stala ONEn - ilmastojalanjäljeltään neutraalin ruostumattoman teräsallasperheen

Ylpeänä esittelemme Stala ONEn, ruostumattomasta teräksestä valmistetun allastuoteperheen, joka on kokonaisilmastovaikutuksiltaan neutraali. Tämä moderni allasperhe yhdistää elegantin muotoilun kestävyyteen sekä käyttäjäkeskeisyyteen.

ONE-news-800px.jpg

STALA ONE ilmentää suomalaisen muotoilun ydintä. Se yhdistää toiminnallisuuden saumattomasti pohjoismaiseen minimalismiin ja asennusmenetelmiin. Kestävä ja tyylikäs materiaali sekä innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä sopivan tuotteen sekä moderneihin että perinteisiin keittiöihin.

Stala ONE -mallistoon kuuluu 16 erilaista ruostumattomasta teräksestä valmistettua allasta. Malleja on saatavilla eri kokoisina, 1-, 1,5- ja 2-altaisina, laskutasolla tai ilman. Stala ONE -tuotteet valmistetaan Stalan tehtaalla Lahdessa.

Laskutasossa on uniikki dynaaminen kuviointi, joka toteutetaan Stalan palkitulla lasertekniikalla. Uutuutena ONE-allasperheessä on myös tilan optimaalinen hyödyntäminen altaiden ja työskentelytason uudella mitoituksella sekä viimeiseen yksityiskohtaan asti hiottu visuaalinen ulkonäkö. Ruostumattoman teräksen pinnaksi on valittu mattaisempi, himmeämpi viimeistely, mikä sopii täydellisesti keittiön muuhun sisustukseen ja kodinkoneisiin. Täysin uusi Flow-sihti parantaa paitsi käytännöllisyyttä myös antaa altaalle viimeistellyn ulkonäön.

ONE-news-800px2.jpg

ONEn valmistuksessa on tehty mittavia ponnisteluja ympäristövaikutusten vähentämiseksi, jotka johtavat muun muassa seuraaviin tuloksiin:

70% vähemmän energiaa pesun aikana*

75% vähemmän vedenkulutusta*

25% vähemmän ruostumatonta terästä pääkomponentissa*

100% kierrätettävä ja muoviton pakkaus

100% uusiutuvan tuulivoiman käyttö tehtaalla

* Verrattuna Stalan referenssituotteisiin.

 

Stala on saanut "The South Pole Funding Climate Action Label" -merkin ruostumattomasta teräksestä valmistetulle ONE-allastuoteperheelleen

Teemme yhteistyötä maailmanlaajuisen ilmastoyhtiö South Polen kanssa validoidaksemme kasvihuonekaasupäästömme, asettaaksemme vähennystavoitteita ja rahoittaaksemme ilmastotoimia ONE-tuoteperheemme hiilijalanjäljen mukaisesti.

ONE_Climate-label_800px.jpg

”Olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta”, kertoo Stalan toimitusjohtaja Pasi Härkönen. ”Merkillä haluamme osoittaa kaikille ympäristöarvojemme tärkeyttä ja kertoa toimenpiteidemme tuloksista. Vaikka Stala ONE -altaat saattavat näyttää ihan tavallisilta altailta, taustalla teemme paljon toimenpiteitä, jotka auttavat vähentämään niiden ympäristövaikutuksia.”

Helppo ja nopea asennus

Stala on kehittänyt ONE-altailleen innovatiivisen hybridiasennusmenetelmän, joka mahdollistaa helpon ja nopean päälle-, alle- tai huullosasennuksen. Tämä innovatiivinen menetelmä poistaa tarpeen loveta kaappeja, mikä puolestaan vähentää VOC-päästöjä, säästää aikaa ja parantaa ergonomista asennusta. ONE -altaiden asentaminen on nopeaa ja helppoa. Menetelmälle on haettu patenttia.

ONE-news-800px3.jpg

Varusteet kestävään kehitykseen

STALA ONE -altaat täydentyvät valikoimalla innovatiivisia ympäristöystävällisiä varusteita.

”Olemme valinneet materiaalit huolellisesti pitäen tuotteiden kestävyys- ja kierrätettävyysnäkökulmat mielessä. Valikoimastamme löytyy kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja, kuten kierrätettyyn paperiin pohjautuvaa komposiittimateriaalia, sertifioitua tammea sekä uusiutuvaan puumateriaaliin pohjautuvaa biokomposiittimateriaalia”, kertoo Stalan mallistopäällikkö Jari Peltonen.

One_news_800px4.jpg

Käyttäjäkeskeisyys

Käyttäjäkeskeisyys on toiminnallisen suunnittelun ydin. ”Tuotesuunnittelussa painotamme asiakkaidemme tarpeita ja käytännöllisyyttä, ja sitoutumisellamme käyttäjäystävälliseen suunnitteluun varmistamme, että jokainen altaan yksityiskohta parantaa päivittäistä keittiön käyttökokemusta”, Jari Peltonen jatkaa.

Korkearesoluutioisia kuvia ovat saatavilla täältä.

Tutustu STALA ONE -tuotteisiin täällä.

Katso verkkolanseerausvideo täältä.

Lisätietoja:

Pasi Härkönen, toimitusjohtaja, Stala Oy
Sähköposti: pasi.harkonen@stala.com
Puhelin: +358 40 0934 119

Anne Kanervo, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Stala Oy
Sähköposti: anne.kanervo@stala.com
Puhelin: +358 40 652 6165

Tietoa Stalasta

Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, skandinaavisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. StalaTex™-kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetuilla palkinnoilla Green GOOD DESIGN 2021, Red Dot: Product Design 2023 ja Creative Communication Award 2023. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife