Stala lanseeraa uuden täysin mustan allasmalliston: Stala Essent

Keittiöitä on monen kokoisia, niin kuin olla pitääkin. Siksi keittiösuunnittelussa on tärkeää, että suunnitelman ei tarvitse joustaa allasvalinnan mukaan, vaan juuri toisinpäin.​ Altaan tulee valikoitua keittiösuunnitelman mukaan, jolloin suunnittelusta tulee vaivatonta.​ Uudessa Stala Essent -mallistossa on aina oikean kokoinen allas, ihan kaiken kokoisiin keittiöihin ja keittiökaappeihin.

Essent_uutinen.jpg

Stala Essent -malliston erikoisuutena on täysin musta allaskokonaisuus. Mustaa komposiittiallasta täydentävät mustat yksityiskohdat: musta ylivuoto, koripohjaventtiili ja sihtikuppi. Altaissa on kapeat reunat, jotka viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden. Täysin mustat altaat sopivat erinomaisesti moderniin keittiösisustukseen.

Essent_uutinen5.jpg

Stala Essent -mallisto koostuu kolmesta komposiittialtaasta, jotka sopivat 40 cm, 50 cm, 60 cm ja sitä suurempiin kaappikokoihin. Altaat ovat valmistettu erittäin kestävästä kvartsikomposiitista, josta 80 % on kvartsia. Kvartsikomposiitti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta. Altaan etu- ja takalaidasta tapahtuva kiinnitys on asennusystävällinen – kaappeja ei tarvitse loveta.

3allasta_800px.jpg

Moderni, minimalistinen muotoilu näkyy mm. tiukkoina kulmasäteinä (R12), kapeina reunoina sekä sileinä selkeinä pintoina. Tämä tekee puhtaanapidosta helppoa ja pinnoista hygieenisiä.

Essent_uutinen4.jpg

Stala Essent -mallistolla on haettu helppoutta altaan valintaan. Se, että saman altaan saa eri kokoisina eri kaappikokoihin ei riitä, vaan tämän lisäksi mallistossa on vain yhtä reunaprofiilia, eli samat altaat sopivat niin alle- kuin päälleasennukseenkin – erillisiä malleja ei tarvita. Parhaimmillaan Essent -altaat ovat kivitasoissa alta-asennettuina, mutta toimivat myös päältäasennettuina eri tasomateriaaleissa.

Essent_uutinen3.jpg

Mallistoon on saatavana useita lisävarusteita. Valutusastia Wash-1 ja valutustaso Wash-2 soveltuvat täydellisesti käytettäväksi keskenään sekä Essent -malliston kanssa. Rullautuva kuivausteline mustilla yksityiskohdilla on tyylikäs ja käytännöllinen valinta Essent -altaiden kumppaniksi. Myös Stalan tamminen leikkuulauta Set-2 toimii mainiosti altaan päällä tai vierellä antaen lisätyötilaa.

Essent_uutinen2.jpg

Stala Essent -mallisto pähkinänkuoressa:

- Moderni minimalistinen muotoilu
- Sopii neutraaleihin ja moderneihin keittiöihin
- Just black – täysin musta allaskokonaisuus
- Sopiva allas kaikkiin kaappikokoihin
- Keittiösuunnittelun helppous

Lue lisää:

> Stala Essent -mallisto

> Katso video

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife