Asuntomessut 2016 Seinäjoki

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Seinäjoella Pruukinrannassa, Stala tutustui messualueeseen lehdistöpäivänä 10.5. Vierailimme yhteensä 25 asunnossa ympäri messualuetta, tutustuen erityisesti keittiökalusteratkaisuihin ja sisustustrendeihin. Päähuomiomme kiinnittyi luonnollisesti keittiöiden- ja kodinhoitohuoneiden vesipisteisiin ja allasvalintoihin.

Stala musta komposiittiallas

Tänäkin vuonna isojen komposiittialtaiden suosio näkyi erittäin vahvasti messukohteiden keittiöissä. Suosituimmat värit olivat tutut musta ja harmaa, yhdistyen saman sävyisiin keittiötasoihin. Komposiittialtaiden ympärille moni rakentaja oli valinnut kivitason, johon allas oli useimmiten huullosasennettu. Stalan musta komposiittiallas CEG51-57B oli tyylikkäästi esillä monessa kohteessa.

Stala tiskiallas huullosasennus CEG51-57BF

Teräsaltaita näkyi myös tasaisesti messualueen keittiöissä, iso ja tilava teräsallas oli suosittu valinta monessa kohteessa. Rakentajat arvostivat käyttömukavuutta, helppohoitoisuutta ja modernia muotokieltä. Isojen teräsaltaiden ympärillä oli suosittu sekä kivi- sekä laminaattitasoja. Keittiöiden värimaailma näytteli monesti tuttua mustaa, harmaata tai valkoista tyylisuuntaa. Stala mallistosta mm. Desire- ja Neo-sarjan altaita oli esillä kohteissa. 

Stala Desire GS-52 allas

Kodinhoitohuoneissa ylivoimaisesti suosituin allasmateriaali oli teräs, joka onkin ehdottomasti toimivin ja turvallisin valinta kodinhoitotiloihin. Altaiden muotokieli vaihteli aina pyöreästä neliöön, toisin kuin keittiöaltaissa. Monet messurakentajat olivat valinneet kompaktin kokoisia ja syviä altaita, joissa on helppo pestä mm. siivousvälineitä tai pikkupyykkiä. Näyttävin kodinhoitohuoneen allas löytyi kohteesta 7, jossa oli esillä kestosuosikkimme P50-60 käytännöllisellä hana-alueella. Stala -mallistosta kohteissa oli myös esillä mm. Combo monoreuna-altaita sekä Jazz -irtoaltaita. 

Stala Neo tiskiallas N50-91R

Kehotankin kaikkia asuntomessukävijöitä kiinnittämään huomiota keittiön ja kodinhoitohuoneen allasvalintoihin. Etenkin keittiön tiskialtaan äärellä vietetään paljon aikaa, joten altaan tulee olla riittävän tilava ja ehdottoman toimiva, jotta arki rullaa sujuvasti. Pienissä keittiöissä altaiden lisävarusteet ovat ruoanlaitossa korvaamaton apu, jotka lisäävät vesipisteen toiminnallisuutta. Me Stalalla haluamme tehdä arjesta parempaa mottomme mukaisesti - Solutions for everyday life!


Juhana Welling
Avainasiakaspäällikkö

Juhana Welling

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife