Pasi Kalliosta Stalan uusi toimitusjohtaja

Stala Oy:n toimitusjohtajaksi on kutsuttu nykyinen myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Kallio alkaen 1.1.2020. Hän jatkaa myös Stalan myyntijohtajan tehtävässä. ​Nykyinen toimitusjohtaja Tuija Rajamäki siirtyy Stalan hallituksen puheenjohtajaksi 15-vuotisen toimitusjohtajauran jälkeen.

Stala-Tuija-Rajamaki-Pasi-Kallio.jpg

Tuija Rajamäki luovuttaa toimitusjohtajan viestikapulan eteenpäin

"Elämä on – aika monelle meistä pääsääntöisesti työtä ja sen jälkeen muuta elämää. Nyt on aika kääntää omalta osaltani lehteä ja vaihtaa järjestystä – elämä on elämää ja sen jälkeen työtä. Niinpä marssijärjestys Stalassa muuttuu tammikuun 2020 alusta. Pasi Kallio alkaa luotsaamaan Stala-laivaa toimitusjohtajana unohtamatta teitä hyviä asiakkaitamme, myös myyntijohtajana. Itse jatkan hallituksen puheenjohtajan tehtävässä.

Stala saa Pasista innostuneen, ammattitaitoisen ja energisen vetäjän, toivotan hänelle onnea uudessa tehtävässä!"

Tuija-Rajamäki-Stala-400x400.jpg
Tuija Rajamäki, hallituksen puheenjohtaja

Pasi Kallio ottaa viestikapulan innolla vastaan

"Tuleva Stalan toimitusjohtajan tehtävä on minulle kunnia-asia. Lähes seitsemän vuoden ajan olen ollut mukana nostamassa Stalan myyntiä uusille luvuille ja nyt jatkan innostuneena koko Stalan kehittämistä.

Stalan upea henkilöstö, uudet toimitilat, globaali kumppaniverkosto sekä laaja asiakaskunta tuovat vahvaa luottamusta tulevaisuuteen!"

Stala-Pasi-Kallio-400x400.jpg
Pasi Kallio, toimitusjohtaja 1.1.2020 alkaen

Suomen myyntitiimin vastuualueet

Muutoksen myötä on koko myyntitiimin vastuita jaettu paremmin asiakkaitamme palveleviksi. Kotimaan kenttämyynnistä vastaa Juhana Welling, joka on nimitetty myyntipäälliköksi. Hänen kanssaan kentällä liikkuvat Ari Katajala sekä Timo Halttunen, jotka vastaavat oman alueidensa asiakkuuksista.

Toimistolla myyntipalvelun toiminnasta vastaa Tuija Heiskanen, joka on nimitetty myyntipalvelun päälliköksi. Tuijan alaisuudessa toimivat myyntikoordinaattorit Satu Saarinen, Sari Hasanen, Sanna Laurila sekä Tiina Miettinen. 

Stala-people-henkilokunta-personnel-Photo-Kaapo-Kamu.jpg

LUE LISÄÄ:
Stalalla on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat >
Stalan uudet tehdas- ja toimistotilat Lahdessa >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife