Uudet stalalaiset esittelyssä

Stalan myyntipalvelu vahvistui kahdella uudella jäsenellä. Sanna Laurila ja Tiina Miettinen ovat aloittaneet Suomen parhaassa myyntipalvelutiimissä ja ovat parhaillaan käymässä läpi perusteellista perehdytysohjelmaa. Sannan ja Tiinan tulon myötä osaamisemme vahvistuu mm. verkkokaupan osalta ja uudet näkemykset kokeneeseen tiimiin ovat tietenkin tervetulleita!

Sanna_Laurila_Tiina_Miettinen_900x600.jpg
Kuvassa vasemmalla Sanna Laurila ja oikealla Tiina Miettinen.

Sanna Laurila:
Olen juuri muuttanut "Kouvostoliitosta" Päijät-Hämeeseen. Samalla kun vaihdoin maakuntaa, loikkasin myös vähittäiskaupasta teollisuuden puolelle. Työkokemusta minulle on kertynyt muun muassa myynnistä, asiakaspalvelusta ja verkkokaupasta. Vapaa-aika kuluu kalastuksen, luonnossa liikkumisen ja videopelien parissa.

Tulen ottamaan vastuulleni kotimaan ProShopin sekä nimettyjä asiakkuuksia. Palvelen myös chatissa, jossa vastaan teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Tiina Miettinen:
”Heja Finland!” Kevään tutkimusten mukaan Suomi osoittautui maailman onnellisimmaksi maaksi ja se oli täydellinen ajoitus/syy palata Ruotsista kotimaahan ja vieläpä omaan kotikaupunkiin Lahteen. Takana lähes 10 vuoden työkokemus asiakaspalvelutehtävistä ulkomailla kansainvälisessä organisaatiossa ja nyt minulla on huikea mahdollisuus päästä tutustumaan keittiöiden maailmaan Stalalla.

Asiakaspalvelu sujuu siis erittäin sujuvasti myös toisella kotimaisella kielellä, jota käytän mielelläni. Toimin myös ProShop-asiantuntijana keskittyen eritoten ruotsalaiseen kauppaan, mutta toki palvelen myös kotimaisia asiakkaita niin verkkokauppaan kuin muihinkin asioihin liittyen!

Tervetuloa Stalalle Sanna ja Tiina!

LUE LISÄÄ:
Kesän aikataulut ja palveluajat >

Stalalla on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife