Mittatilaustiskipöytien ja -välitilalevyjen Revit-objektit nyt Stalalta

Revit_ProdLib_objektit.jpg

Olemme täydentäneet jo ennestään monipuolista Revit-objektikirjastoamme Seitsikko -mittatilaustiskipöydillä ja -välitilalevyillä. Nyt Revit-ohjelmalla voi suunnitella kohteeseen täydellisesti sopivan tiskipöydän tai välitilan käyttäen kohteen omia mittoja. Stalan Revit-objektikirjasto käsittää kokonaisuudessaan kaikki Seitsikko -keittiötasot, välitilalevyt sekä tasoon asennettavat teräs- ja komposiittialtaat.

Objektit saatavilla ProdLib -sovelluksesta 

Stalan Revit-objektit ovat ladattavissa ilmaisesta ProdLib-sovelluksesta. ProdLibin käyttöliittymä on valittavissa suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä. Mittatilaustuote-objektien mitoitus ja suunnittelu tehdään ProdLib-palveluun upotetussa Stala Designerissa, jonka jälkeen ne viedään Revitiin.

Stalan Revit-objektit ovat yhteensopivia version 2015 ja sitä uudempien kanssa. Katso lisää Stalan mittatilaustuotteiden Revit-objektien käytöstä käyttöohjevideosta.

Mikä ihmeen ProdLib?

ProdLib on tuotekirjasto, joka on tarkoitettu arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille. ProdLibin käyttö suunnittelun apuna parantaa työtehokkuutta ja pitää lähtötiedot ajantasaisina, koska palvelu tarjoaa kaiken sisällön automaattisesti päivitettynä.

Mikä ihmeen Revit?

Revit on rakennusten tietomallinnusohjelmisto (BIM, Building Information Modeling), joka sisältää työkaluja arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja rakennusammattilaisille. Sen avulla suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaiset voivat viedä ideat konseptista rakennusvaiheeseen koordinoidulla ja yhdenmukaisella, mallipohjaisella lähestymistavalla.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife