Keittiöstä tuli juuri entistäkin houkuttelevampi

Stalan ja Alveuksen kumppanuus ottaa 1.10.2021 ison harppauksen eteenpäin. Tuolloin nämä kaksi erillistä toimijaa alkavat tarjota yhdessä toistensa tuotteita asiakkailleen.

Alveus_uutinen_600x360px.jpg

Jo yli 50 vuoden ajan sekä Stala että Alveus ovat tarjonneet huippulaatuisia keittiöaltaita ja -välineitä. Stala on keskittynyt pohjoismaiseen muotoiluun ja toimivuuteen, Alveus puolestaan välimerelliseen itseilmaisuun ja kauneuteen.

”Kumpikin brändi on erittäin vahva jo omillaan, mutta yhdessä olemme entistäkin vahvempia”, sanoo Stalan toimitusjohtaja Pasi Härkönen. ”Yhdessä meillä on yli sadan vuoden kokemus parhaiden ratkaisujen kehittämisestä. Tuotteitamme käyttävät ihmiset ovat aina olleet kaiken tekemisemme keskiössä. Nyt voimme palvella heitä entistäkin paremmin tarjoamalle laajemman valikoiman erilaisia ratkaisuja."

Laajempi valikoima tuotteita

Stalan ja Alveuksen yhteistyö on luonnollinen jatkumo vuosi sitten alkaneelle kumppanuudelle. Alveus -tuotemerkin omistaja, Kovinoplastika Lož Group, osti Stalan syyskuussa 2020. Siitä muodostui täydellinen synergia, sillä yritykset olivat samankaltaisia, mutta niiden design ja keskeiset markkinat poikkesivat toisistaan.

”Nyt voimme tarjota asiakkaillemme laajemman valikoiman tuotteita ja uusia materiaaleja”, Härkönen sanoo. ”Esimerkiksi Stala on johtava brändi ruostumattomissa teräsaltaissa ja työtasoissa, kun taas Alveuksella on materiaaleja mitä erilaisimmissa väreissä. Jos olet uusimassa keittiötäsi, voit suunnitella sen täysin oman tarpeesi ja tarkoituksesi mukaisesti. Ja tietenkin niin, että keittiö näyttää aina hyvältä.”

Stala on erikoistunut ruostumattomasta teräksestä tehtyihin työtasoihin, tiskialtaisiin, välitilalevyihin ja postilaatikoihin. Yritys on voittanut kansainvälisesti arvostetun Green Good Design 2021 -palkinnon StalaTex -kuvioiduille ruostumattomille teräspinnoilleen. Alveus on tunnettu tiskialtaistaan, keittiöhanoistaan ja lisävarusteistaan. Se käyttää sekä ruostumatonta terästä että muita innovatiivisia materiaaleja, kuten karkaistua lasia ja komposiittimateriaaleja. Alveuksen Monarch-mallistoon kuuluu värillisiä ruostumattomia teräsaltaita, jotka ovat saatavilla kullan, kuparin, antrasiitin tai pronssin sävyisinä.

Parempia palveluita

Alveuksen ja Stalan välisestä kumppanuudesta seuraa muutakin kuin vain kasvanut tuotevalikoima. Kumpikin yritys painottaa toiminnassaan ekologisuutta. Hyviä käytäntöjä jakamalla yritykset voivat jatkaa ekologisuuden kehittämistä. Asiakkaat tulevat myös saamaan parempaa ja nopeampaa palvelua.

”Se on lähtökohta tulevaisuudellemme”, sanoo Härkönen. ”Olemme yhdessä vahvempia, kun yhdistelemme elementtejä kummastakin brändistä. Tarjoamalla parhaimmat tuotteet ja palvelut tavoitteenamme on olla yksi parhaista Euroopan huipputekijöistä alallamme.”

Lisätietoja siitä, miten voit parantaa keittiökokemustasi Stalan ja Alveuksen yhteistyöllä, löydät osoitteessa www.stala.fi.

 

Stala

Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. StalaTex™ -kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetulla Green GOOD DESIGN 2021 Awardilla. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

 

Alveus

Alveus-tuotteet on suunniteltu sekä moderneja että klassisia keittiöitä ajatellen. Ne ovat ensiluokkaisia, ne on tehty uusimmista materiaaleista ja ne niiden huoltaminen on vaivatonta ja ympäristöystävällistä. Erittäin laaja ja monipuolinen tuotevalikoima sekä erilaiset värit ja materiaalit antavat sinulle täyden vapauden ilmaista itseäsi ja tehdä keittiöstäsi aivan omanlaisesi.

Innovaatioiden, materiaalien ja tuotannon korkea laatu sekä jatkuva työ uusien ratkaisujen löytämiseksi lisäävät tuotteidemme käyttömukavuutta ja toimivuutta. Ne ovatkin aihealueita, joissa emme tee kompromisseja. Tämän takia Alveuksen altaat ovat parhaimpien modernien ratkaisujen joukossa ja niiden laatu päihittää vastaavat tuotteet monin eri tavoin.

Tiskialtaita, hanoja ja muita Alveus-tuotteita on saatavilla useimmilla isoimmilla eurooppalaisilla markkinoilla. https://alveus.si/en

Lue lisää:

> Stronger together - Vahvempia yhdessä

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife