Vastuullisuutta nykyisessä COVID-19 -tilanteessa

COVID-19 (Coronavirus Disease), Korona-viirustauti alkoi leviämään ihmisten keskuudessa joulukuussa 2019. Taudin oireita ovat kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, päänsärky ja lihaskipu. Tämä uusi hengitystievirus voi aiheuttaa myös keuhkokuumeen joillekin henkilöille.

Nykyisen Korona-viirustilanteen takia Stala on tehnyt päätöksen rajoittaa kaikkea sosiaalista kanssakäymistä, emmekä tee vierailuja asiakkaillemme tai yhteistyökumppaneillemme. Emme ota myöskään vastaan vieraita omiin tiloihimme. Suojellaksemme työntekijöitämme olemme päättäneet työskennellä etänä aina kun se vain on mahdollista. Näistä toimenpiteistä huolimatta tuotantomme pyörii täysillä ja toimitusaikamme ovat täysin normaalit tällä hetkellä.

Yhteydenpito asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa

Olemme käytettävissä joko puhelimen, sähköpostin, faxin tai verkkokokouksien välityksellä. Verkkokauppamme ja  -suunnittelutyökalumme ovat myös aina auki.

Vaikutus tuotteiden saatavuuteen

Kaikkien varastotuotteidemme saatavuus on täysin normaalilla tasolla sekä Stala Seitsikko-tiskipöytien ja taustalevyjen tuotanto toimii normaalisti. Lisäksi Tailor-made tuotteiden saatavuus Ruotsista on myös täysin normaalia.

Kuinka suojautua infektiota vastaan?

Koronaviirukset siirtyvät pisaratartuntana henkilöstä toiseen. Suurin riski saada infektio on silloin, kun infektoitunut henkilö yskii tai aivastaa välittömässä läheisyydessä. Tartunta on mahdollista saada myös pintojen kautta.

• Pidä kätesi puhtaana. Pese kätesi lämpimällä vedellä ja saippualla joka kerta kun menet töihin, ennen syömistä tai tupakointia ja töistä lähdettäessä.
• Mikäli käsien pesu vedellä ja nestemäisellä saippualla ei ole mahdollista, käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta mikäli työpaikallasi ei ole toisin ohjeistettu.
• Kun käytät alkoholipohjaista käsihuuhdetta, hiero molemmat kädet kokonaan käsihuuhteeseen.
• Mikäli käytät työssäsi kertakäyttöisiä käsineitä, poista ne käsistäsi koskettamatta käsineiden ulkopintoihin. Pese kätesi suojakäsineiden poistamisen jälkeen.
• Älä koske kasvoihisi tai nenääsi suojakäsineillä tai likaisilla käsillä.
• Jos yskit, niin yski kertakäyttöiseen nenäliinaan. Heitä nenäliina jäteastiaan käytön jälkeen. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, yski hihasi yläosaan. Älä yksi kämmeneesi.
• Kasvosuojainten käyttö ei ole tarpeellista. Terveydenhuoltohenkilöstö, koronavirukselle infektoituneet ja heidän perheensä ovat tästä poikkeuksia.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife