Asuntomessut Lohjalla 2021 - messutärpit ja kivoimmat kohteet

Luonnollisuus, sosiaalisuus ja vastuullisuus olivat tämän vuoden asuntomessujen kantavia teemoja. Tämä näkyi sisustuksessa vaalean puun ja kiven käyttönä, jota oli rytmitetty monessa kohteessa mustilla yksityiskohdilla. Kokosimme tähän omasta mielestämme asuntomessujen parhaimmat tärpit ja kivoimmat kohteet.

Kohde 1 Villa Ilta

Villa Ilta on upea puutalokohde, joka on tehty aktiiviselle kuusihenkiselle uusioperheelle. Talo antaa rauhaa jokaiselle, mutta myös avaruutta ja viihtyisyyttä yhteisissä oleskelu- ja ruoanlaittotiloissa.

Villa Ilta huokui valkoisen, mustan ja vaalen puun liittoa. Ajaton musta-valkoinen keittiö on Topi-Keittiöiden mallistoa. Upeaan mustaan Ylämaan Graniitin Silestone Negro Tebas -kvartsitasoon on yhdistetty alta-asennettuna moderni Stalan Lagom-34-34 kahden altaan yhdistelmä. Kodinkoneet ovat Electrolux:n ja AEG:n mallistoista. 

01_Villa_Ilta_02.jpgVilla Iltan keittiö on modernin ajaton. Musta seinä ja kodinkoneet ryhdittävät valkoista kaapistoa. Alta-asennettu rosteriallas viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

Upeutta taloon tuo materiaalien ja värien yhdistäminen mielenkiintoisella tavalla. Vaalea pystypuurimoitus yhdistettynä mustaan pohjaan on silmiä hivelevä ratkaisu, joka kulkee läpi talon yhdistävänä punaisena lankana makuuhuoneesta oleskelutilojen kautta myös erillisiin saunatiloihin.

01_Villa_Ilta_07.jpgMakuuhuoneessa korostuu upeasti mustan värin ja vaalean puun välinen liitto.

01_Villa_Ilta_19.jpgSaunatuvassa vaalean puun ja mustan yhdistelmä toimii silmiä hivelevällä tavalla.

01_Villa_Ilta_14.jpg
Mustan, valkoisen ja vaalean puun liitto jatkuu myös pesutiloissa. Kylpyhuonekalusteet ovat Topi-keittiöiltä.

Kohde 7 Pyörre

Pyörre on tämän vuoden asuntomessukohteista selkeästi mieleenpainuvin. Ulkoa arkkitehtuurisesti pelkistetty talo pitää sisällään uskomattoman hienoja taiteellisia ja ylellisiä yksityiskohtia. Persoonallinen talo on suunniteltu pariskunnalle, joka arvostaa kiertotaloutta ja toimivuutta.

07_Pyorre_01.jpgValkoinen pyöreä talo on asuntomessujen mieleenpainuvin kohde.

Kuvataide näkyy Pyörteessä hyvin voimakkaasti. Esimerkiksi avonaisen keittiön koko seinää koristaa upea taideteos, mikä on tapetti Johanna Oraksen maalauksesta Viimeinen ehtoollinen. Ylellisyyden tuntua keittiöön tuo myös kultainen hana ja allas. Kultaiset yksityiskohdat leikkaavat koko talon sisustuksen.

07_Pyorre_11.jpgPyörre hehkuu taidetta ja ylellisiä kultaisia yksityiskohtia.

07_Pyorre_17.jpgSininen keittiö kultaisine yksityiskohtineen on asuntomessukeittiöiden väriloiste.

07_Pyorre_15.jpgUpeat takkaratkaisut viimeistelevät Pyörteen loistokkaan oleskelutilan.

Kohde 26 Villa Hopeapuu

Villa Hopeapuussa katseen vangitsee keittiö- ja oleskelutilasta avautuva järvimaisema. Sisustus noudattaa läpi talon hyvin luonnonmukaista linjaa toistaen vaaleaa tammea, koivua ja beigeä kiveä. 

26_VillaHopeapuu_04.jpgVilla Hopeapuusta avautuva maisema on uskomattoman upea katseenvangitsija.

Kohteen sisustuksessa on haluttu käyttää luonnonmateriaaleja. Tämä näkyykin luonnonkiven, tammen, koivun, pellavan, nokkosen, villan ja nahkan käyttönä sisustuksessa.

26_VillaHopeapuu_12.jpgKylpyhuoneen seinäpinnoilla jatkui läpi talon kulkeva luonnonkiven käyttö.

26_VillaHopeapuu_08.jpgKeittiötasoissa ja välitilassa on käytetty luonnonkiveä.

Villa Hopeapuun ehdoton valtti on sen sijainti järven rannalla. Tämä näkyy myös itse talon suunnittelussa, jossa on selkeästi panostettu laajoihin ulkoterasseihin. 

26_VillaHopeapuu_07.jpgIson ulkoterassin kruunaa henkeäsalpaavat järvimaisemat sekä ulkoporeamme.

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife