Komposiittiallas on uutta

Stalan ensimmäinen komposiittiallas on suunniteltu nykyaikaisen keittiön tarpeisiin. Altaan materiaali kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta. Materiaalin pinta on helppohoitoinen sekä todella hygieeninen, se ei ime itseensä vettä eikä muitakaan aineita.

Uuden altaan erikoisuutena on kaatoallas, joka on komposiittialtaissa uusi ominaisuus. Kaatoallas mahdollistaa entistä monipuolisemman altaan käytön. Suuressa altaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kaatoaltaaseen voi samanaikaisesti tyhjentää viemäriin kaadettavat nesteet. Lisäksi altaan pohjassa on veden virtausta edistävä, kaunis pohjamuotoilu ja design-sihti sekä vaijeripohjaventtiili.

Combo komposiittiallas CEG51-57B

– Lujan materiaalin, kaatoaltaan ja pohjamuotoilun myötä  uusi komposiittiallas vastaa vaativammankin keittiönkäyttäjän tarpeisiin Stalan tuotteille tunnetusti tyylistä tinkimättä, toteaa mallistopäällikkö Jari Peltonen. STALA*komposiittiallas asennetaan 60 cm allaskaappiin ja on päälle asennettava.

Tämän päivän trendin ja keittiösuunnittelun mukaisesti altaan värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Stalan-mallistosta tutut lisävarusteet, silikonireunoilla varustettu valutusastia ja apuallas sekä lämpökäsitellystä koivusta valmistettu leikkuulauta muovijaloilla ovat täysin
yhteensopivia.

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife