L-Seitsikko tiskipöytä

Stalan L-Seitsikko-tiskipöytä on hyvä valinta sekä keittiöön että kodinhoitohuoneeseen. Terästaso isolla altaalla on huoleton käyttää. Isossa altaassa hoituu keittiön puolella suurien patojen ja kattiloiden sekä uuninpeltien tiskaaminen, kodinhoitohuoneessa pikkupyykin tai kumisaappaiden pesu.

L-Seitsikko-tiskipöydän pituus voi olla 58 sentistä 3 metriin saakka, 5 millin välein. Tason korkeudet ovat 30 tai 40 mm. Voit tilata myös Ikean METOD-kaapistoihin sopivan Seitsikko-tason 635 mm syvyysmitalla.

Tason reunamuoto voi olla joko moderni suora tai perinteisempi korotettu. Suoralla reunamuodolla tasoon tulee aina allassyvennysalue altaan ympärille. Altaan alle tuleva kaapin minimikaappikoko on 60 cm.

Muista tilata terästasoon valmis aukko hanalle tai lisäreiät saippua-annostelijalle tai astianpesukoneen venttiilille - ne kuuluvat tason hintaan. Seitsikko-pesupöytiin saa halutessaan lisämaksusta yhden liesiaukon keittotasolle.

Suunnittele oma tiskipöytäsi helppokäyttöisellä Stalan suunnitteluohjelmalla, antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle. Joustavan mitoituksen ansiosta Seitsikko-rosteritasot sopivat jokaiseen keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.

Seitsikko-tiskipöydän pinta on mahdollista tilata myös Deko-pintakuviolla. Deko-kuvio tekee teräspinnasta elävän ja naarmut erottuvat pinnasta vähemmän. Pintakuvio on lisämaksullinen, saat hinnan tuotteellesi suunnitteluohjelmasta.TuotekoodiL-SEVEN
Hinta alv 24% alkaen495,65 €
VakiovarusteetKoripohjaventtiili
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm60
Pituus500 mm
Leveys340 mm
Työtason korkeus30, 40 mm
Altaan mitat, pääallas500 x 340 x 180