C-Seitsikko tiskipöytä

Stalan C-Seitsikko tiskipöytä on hyvä valinta niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Tilavassa altaassa hoituu keittiön puolella käsitiskit sekä kodinhoitohuoneessa pikkupyykin tai kumisaappaiden pesu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiötaso on hygieeninen, kestää erinomaisesti kosteutta ja on helppo puhdistaa.

Suunnittele oma tiskipöytäsi Stalan suunnitteluohjelmalla, antamiesi valintojen perusteella saat mallinnoksen, piirroskuvan ja hinnan tuotteelle.

Seitsikko-tiskipöytiä on saatavana myös Ikean kalusteisiin sopivalla syvyysmitalla 635 mm. Valitse pituusmitta oman keittiösi tai kodinhoitohuoneesi kalusteiden mukaan, joko lyhyellä tai pitkällä rst-laskutasolla!

Muista tilata tasoon valmis aukko hanalle sekä lisäreiät saippua-annostelijalle tai apk-venttiilille - ne kuuluvat tason hintaan. Seitsikko-pesupöytiin saa halutessaan lisämaksusta yhden liesiaukon keittotasolle.

Seitsikko-tiskipöydän pinta on mahdollista tilata myös Deko-pintakuviolla. Deko-kuvio tekee teräspinnasta elävän ja naarmut erottuvat pinnasta vähemmän. Pintakuvio on lisämaksullinen, saat hinnat tuotteellesi suunnitteluohjelmasta.

- pituus 420-3000 mm, 5 mm välein
- tason korkeus 30 tai 40 mm
- altaan syvyys 180 mm, sen paikan voi valita 5 mm välein
- altaan alle tulevan kaapin minimileveys on 40 cm

TuotekoodiC-SEVEN
Hinta alv 24% alkaen353,3 €
VakiovarusteetKoripohjaventtiili
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm40
Pituus340 mm
Leveys400 mm
Työtason korkeus30, 40 mm
Altaan mitat, pääallas340 x 400 x 180