Puuseppä teki itselleen upean keittiön ja valitsi siihen StalaTex-keittiötason

Product_feel_K_Seven_StalaTex_Clay_Kartore_21.jpg

Oletko aina halunnut tietää, minkälaisen keittiön puuseppä tekisi itselleen? Meillä oli ilo tutustua Keittiöveistämön Tero Karjalaisen omaan keittiöön, jonne hän on valinnut Savi-kuosisen StalaTex-rosteritason integroidulla liesitasolla. Keittiö on kokonaisuudessaan upean moderni ja tyylikäs 20 mm paksulla StalaTex -rosteritasolla. Tässä keittiössä StalaTex -tiskipöytä on yhdistetty ohueen (4 mm) Dekton -tasoon, jota on käytetty myös välitiloissa. Dekton -tason alle on asennettu puutaso, jolloin kokonaisuudesta yhdessä rosteritason kanssa on saatu erittäin moderni ja käytännöllinen.

Product_Feel_K_Seven_StalaTex_Kartore_24.jpg
StalaTex-tiskipöytä liittyy Dekton-tasoon hyvin luontevasti. Korotettu reuna lisää omalta osaltaan vesiturvallisuutta.

Karjalaisten edellinen keittiö oli rakennettu vuonna 1998, joka vaati jo selkeästi päivitystä. Keittiössä oli lattialiesi ja perinteinen tiskipöytä. Säilytystilaa oli vähän, ja tarvikkeet ja tavarat eivät oikein mahtuneet mihinkään. Alan ammattilaisella itsellään oli selkeä näkemys, minkälainen keittiön kuuluisi olla ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan. Keittiön piti olla ennen kaikkea toimiva.

Keittiöremontin myötä uusilla säilytystilaratkaisuilla on saatu lisättyä säilytystilaa noin 30 %. Yläkaapit ovat syvemmät ja laatikoissa on enemmän tilaa. Laatikoiden sisälle on tehty myös ns. sisälaatikkoja, joissa säilytetään harvemmin käytettäviä tarvikkeita. Puusepän omassa keittiössä onkin kokeiltu erilaisia käytännön ratkaisuja, joita ei vielä ole toteutettu asiakkaiden keittiöihin. Tässä mittatilauskeittiössä runkokorkeus on normikalusteita korkeampi, etusarjaratkaisuilla on saatu enemmän tilaa ja taso on perinteistä poiketen hieman syvempi.

Product_feel_K_Seven_StalaTex_Clay_Kartore_8.jpg

Suomessa valmistettu Stalan tiskipöytä oli Karjalaisille ehdoton edellytys. Tero ammattilaisena tarjoaa mielellään Stalan tuotteita, koska tuotteet saa mittatilaustyönä juuri oikeilla mitoilla ja altaan juuri siihen kohtaan kuin haluaa. Hän suosii mielellään kotimaista ja yhteistyö Stalan kanssa sujuu erittäin hyvin. Tuotteet ovat hyviä, laadukkaita ja hyvän näköisiä. Designer-suunnitteluohjelma on helppokäyttöinen ja tuotteet ovat vaivattomia suunnitella.

Product_feel_K_Seven_StalaTex_Clay_Kartore_11.jpg

Teron vaimo Anette oli vieraillut aikaisemmin Stalan tehtaalla Lahdessa, ja hän oli vaikuttunut tiskipöytien valmistuksesta. Anette oli yllättynyt kuinka paljon Stalan tuotteiden takana on suunnittelua, työtä ja moderneja tuotantomenetelmiä. Aikaisemmalta ammatiltaan ompelijana hän on tottunut käsittelemään erilaisia materiaaleja, joten keittiön suunnittelussakin erilaiset materiaalit olivat luonnollinen valinta.

Puiset kaapiston ovet tuovat lämpöä yleisilmeeseen ja yhdessä rosteristen työtasojen ja kodinkoneiden kanssa luovat upean keittiökokonaisuuden. Keittiökaapiston ovet on mietitty viimeiseen asti, koska yläkaapiston oviin on valittu pystyviilu ja alakaapistoon vaakaviilu. Keittiön valaistussuunnitteluun on lisäksi kiinnitetty erityishuomiota, kun kaapiston päälle on asetettu epäsuora valaistus, joka tuo ilmavan tunteen koko tilaan. Valaistus on tuotu myös nurkkakaapin sisälle, mikä lisää käytännöllisyyttä.

Product_feel_K_Seven_StalaTex_Clay_Kartore_13.jpg

Karjalaisten tuttavat ovat kehuneet modernia tiskipöytää ja koko keittiötä.

 

Katso upean puukeittiön esittelyvideo

 

Lue lisää:

> Stalatex vie ruostumattoman teräksen aivan uuteen aikaan 

> Tutustu Keittiöveistämöön tai Kartoreen

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife