Muutos - PANEL-välitilalevy

PANEL-välitilalevyn rakenne on uudistunut

Olemme muuttaneet PANEL-välitilalevyn rakennetta asiakkaidemme toivomuksesta. Tuotteen alareunasta on poistunut 15 mm korkea laippa, joka on asennusvaiheessa jäänyt seinän ja tason väliin. PANEL on jatkossa kaikilta reunoiltaan tasainen ja viimeistelty.

Stala-Panel-välitilalevy-rakenne-900x600.jpg
Poikkileikkauskuva PANEL-tuotteen rakenteesta. 

StalaTex_stainless_steel_back_panel_taustapaneeli_Panel.jpg
Stalan PANEL-välitilalevy valmistetaan aina mittojen mukaan. Matalat taustalevyt ovat nyt trendikkäitä. Kuvassa StalaTex-kuosi Savi.

Keittiön välitilaan, kaapin päätyyn tai sokkelilevyksi

Muutoksen ansiosta tuote soveltuu asennettavaksi tason päälle myös jälkikäteen, esimerkiksi keittiön tai kodinhoitohuoneen välitilaan. Se sopii lisäksi myös kaapin / keittiösaarekkeen päätylevyksi tai sokkelilevyksi.

Palautteenne ansiosta PANEL on nyt entistä monikäyttöisempi ja mahdollistaa myös StalaTex-malliston Jäälautta-kuosin asentamisen kummin päin tahansa.

Muutos astuu voimaan heti eikä sillä ole vaikutusta tuotteen hintaan. Voit suunnitella keittiön välitilalevyt uudella Stala*Designer -suunnitteluohjelmallamme.

StalaTex-Jaalautta-Ice-floe-valitilalevy.jpg
StalaTex-kuosi Jäälautta on kuosi, joka elää taustalevyn pituus- ja korkeusmittojen mukaan. Katso lisätiedot tuotekortilta.

Lue lisää:
StalaTex herättää teräspinnat eloon >
Ohut taustalevy StalaTex-kuoseissa - katso kuvat >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife