Kotimaiset Stala ja AINA-keittiöt kasvavat yhdessä

AINA-keittiöiden Riihimäen myymälässä hyväntuulinen kauppias ja sisustussuunnittelija Eve Sinervo ottaa asiakkaita ammattitaidolla vastaan. Sisään myymälään saavuttaessa silmät kiinnittyvät upeaan tummaan, teräksenhohtoiseen keittiöön. Ei voi olla huomaamatta kuvioitua ruostumatonta terästä, joka peittää työtasot, välitilat sekä alakaapiston päädyt. Tumma kaapisto jatkuu kolmella seinällä, johon kultaisen väriset vetimet tuovat ihanaa ilmeikkyyttä. Samaa kullan sävyä löytyy myös hanasta, valaisimesta sekä koristelistasta. Keittiökokonaisuus saa huokaisemaan ihastuksesta.

STALA_Aina_01.jpg
AINA-keittiöt Riihimäen upeaan keittiöön on valittu tummanruskea uutuussävy Kahvipapu kaapistoihin, sekä StalaTex-kuvioitua ruostumatonta terästä työtasoihin, välitiloihin sekä alaslaskuihin.

Keittiösuunnittelun lähtökohdat

Upean keittiökokonaisuuden suunnitellut Eve Sinervo kertoo, että hän valitsi tähän keittiöön StalaTexin, kuvioidun ruostumattoman teräksen, koska StalaTex on hygieeninen, helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Lisäksi hän halusi haastaa asiakkaita miettimään sitä, mitä kaikkea eri materiaaleilla ja kalusteilla voidaankaan tehdä. Tässä keittiössä StalaTex on valittu työtasoihin, välitiloihin ja alakaapiston päätyihin. AINA:lta löytyvät mittamuuntuvat kalusteet, eli ne on valittu millin tarkkuudella juuri tähän keittiöön. Kalusteiden sävynä on hyvin tummanruskea uutuusväri, Kahvipapu. AINA:lla on laaja yli 8000 värisävyn valikoima. AINA-keittiöt tarjoavatkin hyvin yksilöllisiä ratkaisuja. Myös Stalan pesupöydät, työtasot ja välitilalevyt ovat mittatilaustuotteita.

STALA_Aina_03.jpg
Mittamuuntuvilla kalusteilla ja pintamateriaaleilla saadaan yksilöllisiä keittiökokonaisuuksia.

Kotimaisuus on tärkeää kuluttajille

AINA-keittiöt valmistetaan Suomessa, Lapinlahdella, jossa yritys työllistää 85 henkilöä. Stalan työtasot ja välitilalevyt puolestaan valmistetaan Lahdessa, jossa yritys työllistää suoraan noin 50 henkilöä. Tässä keittiössä yhdistyykin kaksi kotimaista Avainlippu-merkin omaavaa valmistajaa, AINA-keittiöt ja Stala.

Eve Sinervo kertoo, että AINA-keittiöt kasvaa voimakkaasti ja uusia myymälöitä tulee jatkuvasti. Yrityksellä on tällä hetkellä Suomessa noin 40 myymälää, joista 18 on avattu vuoden 2021 aikana. Yksi näistä uusista myymälöistä onkin AINA-keittiöt Riihimäki. Onnea uuteen myymälään!

STALA_Aina_02.jpg
Kotimaisuus on tärkeää keittiötä valittaessa. Tässä keittiössä yhdistyvät kahden kotimaisen toimijan tuotteet, AINA-keittiön kalusteet sekä Stalan työtasot, alaslaskut ja välitilalevyt.

STALA_Aina_04.jpg
StalaTex -kuvioitu ruostumaton teräs on hygieeninen, helppohoitoinen ja kestävä.

Lue lisää:
> Tutustu AINA-keittiöihin 
> Katso video tästä keittiöstä ja sen suunnittelun lähtökohdista
> Tutustu StalaTexiin
> Suunnittele StalaTex -työtasosi ja välitilalevysi omien mittojesi mukaan

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife