Wood Rack -polttopuutelineet tuovat lämmön lähellesi – tyylillä

Linjakas Wood Rack -tuoteperhe tuo polttopuut sinne, missä niitä tarvitset – lähellä tulisijaa. Se on suunniteltu tyylikkääksi osaksi sisustusta koteihin, jossa käytetään ja varastoidaan takka- ja polttopuita. Viimeistelty design ja käytännöllisyys kulkevat Wood Rack -polttopuutelineissä käsi kädessä – aivan kuten Stalan muissakin tuotteissa.

Wood Rack -tuotesarja, joka on suunniteltu yhteistyössä Pentagon Designin kanssa, on palkittu kunniamaininnalla Plootu Fennica -kilpailun muotoilusarjassa. Wood Rack palkittiin myös Sisustustoimittajat ry:n toimesta Toimittajien tusina -palkinnolla syksyn 2016 Habitare-messuilla. Raati arvosti tuotteiden monikäyttöisyyttä.


Wood Rack -polttopuutelineet


Wood Rack 360 toimii välivarastona polttopuille pihalla, katoksessa tai vaikka terassilla. Polttopuuteline soveltuu hyvin myös sisäkäyttöön. Siihen mahtuu kerralla 360 litraa puita.

Wood Rack 40 -kantoteline kuljettaa takkapuut sisään. Sen puinen kädensija tekee telineestä miellyttävän kantaa. Siro teline tuo puut kauniisti esiin myös osana sisustusta.


Osta Stalan verkkokaupasta >

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife