Wood Rack -polttopuutelineet tuovat lämmön lähellesi – tyylillä

Linjakas Wood Rack -tuoteperhe tuo polttopuut sinne, missä niitä tarvitset – lähellä tulisijaa. Se on suunniteltu tyylikkääksi osaksi sisustusta koteihin, jossa käytetään ja varastoidaan takka- ja polttopuita. Viimeistelty design ja käytännöllisyys kulkevat Wood Rack -polttopuutelineissä käsi kädessä – aivan kuten Stalan muissakin tuotteissa. Wood Rack -tuotesarja, joka on suunniteltu yhteistyössä Pentagon Designin kanssa, on palkittu kunniamaininnalla Plootu Fennica -kilpailun muotoilusarjassa. Wood Rack palkittiin myös Sisustustoimittajat ry:n toimesta Toimittajien tusina -palkinnolla syksyn 2016 Habitare -messuilla. Raati arvosti tuotteiden monikäyttöisyyttä sekä kätevää suojahuppua, joka pitää klapit kuivana säässä kuin säässä.


Wood Rack -polttopuutelineet


Wood Rack 360 toimii välivarastona polttopuille pihalla, katoksessa tai vaikka terassilla. Polttopuuteline soveltuu hyvin myös sisäkäyttöön. Siihen mahtuu kerralla 360 litraa puita.

Wood Rack Cover -suojahuppu on suunniteltu ulkotelineen suojaksi. Kestävä huppu varmistaa puupinon siistin ulkonäön ja polttopuiden pysymisen kuivana säässä kuin säässä – myös taivasalla. Kätevän tarrakiinnityksen ansiosta puita on helppoa ottaa pinosta huppua riisumatta. Huppu myydään erikseen.

Wood Rack 40 -kantoteline kuljettaa takkapuut sisään. Sen puinen kädensija tekee telineestä miellyttävän kantaa. Siro teline tuo puut kauniisti esiin myös osana sisustusta.

Wood Rack 120 -polttopuuteline on suunniteltu puiden tyylikkääseen säilyttämiseen sisällä. Kätevällä välihyllyllä voit pitää vaikka sytykkeitä tai tulitikkuja. Telineen sivuilla on paikat takkatulen kohennusvälineille. Designiltaan yksinkertaisen tyylikäs teline toimii hyvin myös esimerkiksi lehtitelineenä tai pienenä kirjahyllynä.

Osta verkkokaupasta!