Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle meille usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä Stalan tekniseen tukeen lomakkeella.

Polttopuu- telineet

Kuinka paksua metallia tuotteet ovat?

Wood Rack-40 ja -120 puutelineissä materiaalivahvuus on 3 mm. Wood Rack 360 polttopuutelineessä vaakaosat ovat 3 mm ja pystyosat 4 mm paksuja.

Sopivatko tuotteet ulkokäyttöön?

Pienemmät telineet WR-120 ja WR-40 on suunniteltu ainoastaan sisäkäyttöön. Wood Rack 360 -puuteline on suunniteltu ulkokäyttöön. Teline on pinnoitettu korkealaatuisella pulverimaalauksella, joka suojaa sitä säältä. Maaliin mahdollisesti tulevat naarmut ja kolhut voivat kuitenkin aiheuttaa paikallista ruostumista. Vaikka tuotetta hoidettaisiin hyvin, on mahdollinen ruostuminen tyypillistä maalatuille metallituotteille. Tämä ei kuitenkaan heikennä tuotteen käyttö-ominaisuuksia.

Saako ulkotelinettä tai suojahuppua pestä painepesurilla?

Ei saa. Kova paine saattaa aiheuttaa maaliin tai kankaaseen vaurioita. Puhdista tuotteet hoito-ohjeiden mukaisesti kostealla liinalla.

Kuinka paljon telineisiin mahtuu polttopuita?

Puumäärä riippuu puiden muodosta. Telineiden tilavuudet ovat:
WR-40: 40 litraa / 0,04m3
WR-120: 120 litraa / 0,12m3
WR-360: 360 litraa / 0.36m3

Pitääkö telineet kiinnittää seinään?

Ei tarvitse. Huomioi kuitenkin käyttöohjeen rajoitukset soveltuvasta asennusalustasta ja soveltuvasta käytöstä.

Minkälainen takuu Wood Rack-tuotteilla on?

Kaikilla Stala –tuotteilla on kahden vuoden (24kk) materiaali- ja valmistusvirhetakuu ostopäivästä lukien. Mikäli tuotteessa on huomauttamista, ottakaa ystävällisesti yhteyttä tuotteen ostopaikkaan kuitin / ostotositteen kera. Hupun takuussa tulee ottaa huomioon käytön vaikutus tuotteen takuuseen, sillä takuu kattaa vain materiaali- ja valmistusvirheet. Takuun piiriin eivät kuulu käyttö-ohjeesta poikkeava käyttö tai normaali kuluminen. 

Miten paikkaan mahdollisen maalivaurion tai lohkeaman tuotteen pinnassa?

Wood Rack -telineet on pinnoitettu pulverimaalilla. Valitse joko ulko- tai sisäkäyttöön metallipinnalle soveltuva vesiohenteinen maali riippuen tuotteesta. Varmista maalin sopivuus maalialan ammattilaiselta. Valkoisen maalin värikoodi on RAL 9016 ja mustan RAL 9005.

Voiko ulkotelineen purkaa joka vuosi kun talvikausi päättyy?

Tuotteita ei ole suunniteltu uudelleen kasattavaksi eli tuotteet eivät kestä useita kasaus- ja purkukertoja vuosi toisensa jälkeen. Tuote on suunniteltu helposti siirrettäväksi  ja mahdollisimman vähän tilaa vieväksi, jonka vuoksi ne toimitetaan kasaamattomina.

Miten tuote poistetaan käytöstä tai kierrätetään?

Puuosat voidaan kierrättää puu- tai energiajätteenä. Metalliosat voidaan kierrättää metallijätteenä. Suojahuppu kierrätetään siinä olevan PVC:n vuoksi sekajätteen mukana, ei energiajätteeksi. Pakkaus hävitetään pahvijätteen mukana.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife