Seitsikko

Stala Seitsikko - mittojen mukaan valmistettava kotimainen tiskipöytä keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen


Tiskipöydän hinta-laatusuhde on erinomainen - tiskipöytä on nopea asentaa paikoilleen ja kestää jokapäivästä käyttöä vuosi toisensa jälkeen - jopa vuosikymmeniä.

Voit suunnitella Stala Seitsikon helppokäyttöisellä Stala*Designer-suunnitteluohjelmalla. Syötä ohjelmaan oman tasosi mitat sekä haluamasi valinnat ja saat valmiin mittapiirroksen muutamassa minuutissa sekä hinnan tasollesi.

Seitsikko-pesupöytä sopii moneen keittiötyyliin - modernista aina retrotyyliin ja terästä voi helposti yhdistellä muihin tasomateriaaleihin, kuten puuhun tai laminaattiin. Seitsikko-tiskipöytä sopii myös Ikean Metod-kaapistoihin, joiden syvyys on 635 mm.

Stalan ajaton Seitsikko-tiskipöytä valmistetaan Lahdessa laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä omien mittojesi mukaan.


Stala Seitsikon edut

Voit valita:
• pituuden 30 cm ja 3 metrin väliltä 5 mm välein
• leveys 400 - 635 mm
• tason paksuus 20, 30 tai 40 mm
• yksi tai kaksi Seitsikko-allasta - tai pelkkä työtaso ilman allasta
• suora tai korotettu reunaprofiili
• hintaan sisältyy aukko hanalle ja hanatuki
• tasoon saa lisämaksusta aukon liesitasolleSeitsikko-tiskipöytä sopii hyvin keittiön tai kodinhoitohuoneen tasomateriaaliksi. Pöydissä oleva tukeva alustarakenne ja hana-aukon ympärillä on tukeva hanatuki.

Ruostumaton teräs on ekologinen valinta - yli 85 % uuden tuotteen teräksestä on jo kierrätettyä terästä. Seitsikko-tuotteet voidaan kierrättää uudelleen metallijätteen joukossa ja teräksestä valmistetaan taas uutta terästä.

UUTTA! Seitsikko-pöytiin on nyt saatavilla ainulaatuinen StalaTex-pintakuvio. Lue lisää StalaTexistä >

SUUNNITTELE OMA TISKIPÖYTÄSI TÄÄLLÄ >

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife