Wood Rack 40 - Lehti- ja polttopuuteline sisäkäyttöön

Lehti- ja puunkantoteline on siro ja sisustuksellinen teline sisäkäyttöön, jonka tilavuus on 40 litraa. Kantotelineessä on ergonominen kantokahva, joka helpottaa klapien tai sanomalehtien kuljettamista paikasta toiseen. Tyylikkäästi muotoiltu polttopuuteline helpottaa polttopuiden, lehtien ja kirjojen järjestämistä, säilyttämistä ja kuljettamista.

Valkoiseen telineen materiaali on pulverimaalattua metallia, puinen kahvaosa antaa tukevan ja miellyttävän otteen painavaa puukuormaa kannettaessa. Huopatassut telineen alapuolella suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta. Teline on pakattu tilaa säästävään pakkaukseen ja se on helppo kasata.

WR-40 on mainittu myös suosituissa sisustusblogeissa, lue lisää ja inspiroidu hienoista kuvista. Näet kuinka erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin Wood Rack -tuotteet sopivat:

Takkapuut on helppo kuljettaa ulkoa sisään WR-40 kantotelineellä, katso Kukkaiselämää -blogin juttu ja inspiroivat kuvat.

Perinteinen pönttöuuni sai rinnalleen WR-40 kantotelineen vanhassa asemarakennuksessa. Katso Voikukkapelto-blogipostaus ja upeat kuvat.

Kuka saa kantaa klapit sisään, isä vai lapset? Uuden talon tunnelmaa takan äärellä tarjoilee Talostakoti -postaus.
TuotekoodiWR-40
Hinta alv. 24%99 €
EAN-koodi6417791243662
LVI-koodi7188670
Takuu24 kk
MateriaaliPuu, Metalli
Pituus280 mm
Leveys260 mm
Korkeus500 mm