Max MXT-70 suuri ja tilava design-allas hana-alueella, MONOreuna

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Max-altaat tuovat maximaalista toiminnallisuutta keittiöösi. MXT-70 allas on erittäin suuri ja tilava, jotta voit tiskata helposti mm. suuret kattilat, uunipellit ja grilliritilät. Tässä tilavassa keittiöaltaassa voit myös sulattaa suuremmatkin paistit tai jäähdyttää lämpimät ruoka-astiat.

Innovatiivisen ja virtaviivaisen pohjamuotoilun ansiosta vesi virtaa tehokkaasti pois altaasta, mikä helpottaa tiskaamista ja altaan siistinä pysymistä. Altaassa on lisäksi erittäin vahva hanatuki, joka mahdollistaa hanan valinnan tyylistä tinkimättä.

Max-tiskialtaissa on monoreuna, joten ne sopivat kaikkiin asennustapoihin. Hintaan sisältyvät design-ylivuoto ja pohjaventtiili viimeistelevät altaan modernin ilmeen.

Lisävarusteena saatava puinen leikkuulauta SET-2 lisää vesipisteen toiminnallisuutta - voit pilkkoa kasvikset kätevästi altaan päällä ja säästää kallisarvoista laskutilaa.

Uusi lisävaruste tilava musta silikonilävikkö SET-1 on erityisen hyvä varuste paljon kokkaavalle. Sen avulla peset ja valutat vihannekset tai kaadat pastan keitinvedet kätevästi altaan sisällä.

Soveltuu erityisen hyvin:
- moderni suuri keittiö, jossa kokataan paljon
- laminaattitasolle, suojaa tasoa vesiroiskeilta
- puutasolle, suojaa tasoa vesiroiskeilta

TuotekoodiMXT-70
Hinta alv. 24%798,99 €
VakiovarusteetDesign-sihti
EAN-koodi6417791144044
LVI-koodi5922137
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaPäältä asennus, Alta-asennus, Huullosasennus
Alakaapin minimileveys cm80
Pituus740 mm
Leveys505 mm
Syvyys200
Altaan mitat, pääallas700 x 400 x 200

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife