Max MXT-50 tilava design-allas hana-alueella, MONOreuna

Jälleenmyyjähaku

Kirjoita kaupunkisi tai postinumerosi näyttääksesi lähimmät jälleenmyyjät.

Max-altaat tuovat maximaalista toiminnallisuutta keittiöösi. Tavallista syvemmissä tiskialtaissa peset helposti suuret kattilat ja uunipellit. Voit myös sulattaa suuremmatkin paistit tai jäähdyttää ruoka-astiat tilavassa keittiöaltaassa.

Uuden pohjamuotoilun ansiosta vesi virtaa entistä tehokkaammin pois altaasta, mikä helpottaa tiskaamista ja altaan siistinä pysymistä.

Hana-alue suojaa tasoa vesiroiskeilta ja tukee hanaa. Altaassa on erittäin vahva hanatuki, joka mahdollistaa hanan valinnan tyylistä tinkimättä.

Max-tiskialtaissa on MONOreuna, joten ne sopivat kaikkiin asennustapoihin. Suosittelemme hana-alueelliselle altaalle tason päälle asennusta tai huullosasennusta, jolloin hana-alue suojaa tasoa vesiroiskeilta. Hintaan sisältyvät design-ylivuoto ja pohjaventtiili viimeistelevät altaan modernin ilmeen.

MXT-50 altaan lisävarusteet
Lisävarusteena saatava puinen leikkuulauta SET-2 lisää vesipisteen toiminnallisuutta - kasvisten pesu ja pilkkominen sujuu vaivatta altaan päällä. Musta silikonilävikkö SET-1 on kätevä lisävaruste paljon kokkaavalle ja mahtuu hyvin tilavan altaan pohjalle.

Soveltuu erityisen hyvin
• paljon kokkaavan keittiöön
• suuren keittiösaarekkeen altaaksi
• hana-alue suojaa puutasoa ja laminaattia vesiroiskeilta

TuotekoodiMXT-50
Hinta alv. 24%811,08 €
VakiovarusteetDesign-sihti
EAN-koodi6417791144037
LVI-koodi5922138
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaPäältä asennus, Alta-asennus, Huullosasennus
Alakaapin minimileveys cm60
Pituus540 mm
Leveys505 mm
Syvyys200 mm
Altaan mitat, pääallas500 x 400 x 200

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife