ComboL-keittiötaso, terästä

ComboL-tiskipöydässä on reilunkokoinen allas, jossa peset helposti suuremmatkin keittiövälineet. Allas on muotoilultaan modernin linjakas ja se sopii eri keittiötyyleihin.

Terästaso on helppohoitoinen ja hygieeninen, se kestää käyttöä ja katseita vuodesta toiseen. Voit käsitellä lihaa ja kalaa terästason päällä huoletta, sillä taso on helppo puhdistaa ja se kestää vesiroiskeita.

ComboL-keittiötason vakiovarusteisiin sisältyy Design-sihti sekä valutusastia Silent-1, joka helpottaa mm. kasvisten huuhtelua altaan päällä. Lisävarusteina saatavilla suurella puuleikkuulaudalla ja silikonialustalla lisäät ruoan esivalmistelun mukavuutta altaan äärellä.

Terästasot valmistetaan Lahdessa Stalan tehtaalla mittojen mukaan. Tason pituuden voi valita ComboL-tasossa 60 sentistä 3 metriin saakka aina 5 millin välein ja altaan paikan voi valita haluamaansa kohtaan.

Tason paksuudet ovat Combo-sarjassa 15, 30, 40 tai 50 mm. Combo-tasoihin saa tyylikkään kiinteän takareunan korotuksen ja tason reunamuotoja ovat suora sekä korotettu reuna.

Muista tilata hana-aukko tasoosi tilauksen yhteydessä, se kuuluu tason hintaan. Hanan kohdalla on tukeva hanatuki, joten voit valita näyttävän hanan tasoosi. Lisämaksusta tasoon saa tukevan aukon liesitasolle.

Combo-keittiötasot poistuvat mallistosta maaliskuun lopussa 2019.

Combo-tasojen viimeinen tilauspäivä on 31.3.2019 ja viimeinen toimituspäivä 30.6.2019.

Combo-tason pääsee suunnittelemaan vielä vanhalla Designer-ohjelmalla täältä >

TuotekoodiCOMBOL
Hinta alv 24% alkaen762,45 €
VakiovarusteetValutusastia, Design-sihti
Takuu24 kk
MateriaaliRuostumaton teräs
AsennustapaKaapiston päälle
Alakaapin minimileveys cm60
Työtason korkeus15, 30, 40, 50 mm
Altaan mitat, pääallas500 x 340 x 180