Lasialtaat

Ei hakutuloksia

Alveukselta tyylikkäät lasiset altaat

Alveus Karat -lasialtaissa yhdistyy kaksi luonnonmukaista materiaalia: korkealaatuinen ruostumaton teräs sekä karkaistu turvalasi. Karkaistu lasi on luja ja lämpöä kestävä turvalasi. Musta karkaistu lasi on aina tyylikäs valinta.  Tämä materiaaliyhdistelmä on ainutlaatuinen ja elegantti.

Lasipintaiset altaat tekevät kodistasi entistäkin tyylikkäämmän. Lasialtaat sopivat erittäin vaativille, rohkeille käyttäjille, jotka edellyttävät tuotteelta sekä tinkimätöntä laatua että tyylikkyyttä. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistellään karkaistulla turvalasilla.  Karkaistu turvalasi tekee altaasta entistäkin lujemman, mikä parantaa tuotteen mekaanisia ominaisuuksia. Ylellinen lasiallas on myös tavallista käytännöllisempi: altaassa on vaijeriohjatulla pop‑up‑pohjaventtiilillä varustettu vesilukko.

Alveus Karat -lasiallas

Tyylikkäät Karat ‑lasialtaat tekevät kodista kuin kodista hienostuneen. Lasialtaat on suunniteltu erittäin vaativille käyttäjille, jotka arvostavat eleganttia ja luovaa muotoilua sekä persoonallisuutta. Molemmat Karat‑mallit ovat erinomaisia valintoja. Karat‑lasialtaat on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat viimeistelty 8 mm:iä paksulla karkaistulla lasilla.

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife