Stalan kesätoimitusajat

Pohjoismainen luonto kesällä, järven rannalla_800px.jpg

Kesäloma-aikana Suomi lomailee! Haluamme varmistaa, että palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla koko kesän ajan. Huomioithan kuitenkin, että kesälomat saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin.

Myyntipalvelumme on käytettävissänne koko kesän ajan puhelimitse numerossa 03 882 1133 tai sähköpostitse osoitteessa sink.sales@stala.com.

Varastotuotteet

Varastotuotteiden toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän, varaston riittävyyden mukaan.

Asiakasmitoitetut Seitsikot ja välitilatuotteet

Asiakasmitoitettujen Seitsikkojen ja välitilatuotteiden, mukaan lukien StalaTex –tuotteet, tuotanto on suljettuna viikot 30-31. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 32 toimitettaville tuotteille on sunnuntai 30.6.2024.

Huomioittehan, että kaksi viikkoa ennen tehtaan lomia ja kaksi viikkoa tehtaan lomien jälkeen tuotantomme toimii vain osittaisella kapasiteetilla ja pyydämme teitä tekemään tilauksenne mahdollisimman ajoissa halutun aikataulun varmistamiseksi.

Tailor-made työtasot

Tailor-made –työtasojen tehdas Ruotsissa on suljettuna viikot 29-32. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 33 toimitettaville tuotteille on perjantaina 31.5.2024. Tämän jälkeen sisääntulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 33 alkaen.

Aurinkoista, iloista ja oikein hyvää kesää!

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife