Stala ByggSMART -verkkomessuilla 7.10.2021

Tervetuloa rakennusalan kiinnostavimmille verkkomessuille kuulemaan asiantuntijoidemme näkemyksiä keittiöaltaiden uusista suuntaviivoista! 

ByggSMART_uutiskirje_600px2.jpg

Stala on mukana ByggSMART -verkkomessuilla torstaina 7.10.2021 klo 9.40, jolloin Stalan Anne Kanervo ja Juhana Welling kertovat keittiöaltaiden uusista suuntaviivoista keynote-puheenvuorossaan.

ByggSMART-verkkomessuille osallistuminen on kävijöille maksutonta! Ilmoittaudu tapahtumaan täältä ja tule kuuntelemaan asiantuntevia puheenvuoroja.

Kanervo_Welling.JPG

Kanervo on keitetty monissa liemissä ennen teräsnaiseksi siirtymistään. Nykyään Anne vastaa Stalan markkinoinnista ja viestinnästä, ja kertoo brändin kehittämisen olevan lähellä sydäntään. Hän kirjoittaa artikkeleita liukuhihnalta ja navigoi digimarkkinointimaailmassa kuin omissa taskuissaan.

Juhana on teräsmies vailla vertaa ja vastaa Stalalla myynnistä. Welling on työskennellyt pitkään monipuolisissa myynnin tehtävissä Stalan organisaatiossa jo vuodesta 2008. Juhana on varsinainen energiapakkaus ja koko yrityksen dynamo. Asiakaslähtöisyys on hänelle kaikki kaikessa ja intohimona asioiden kehittäminen eteenpäin.


Stala Oy on suomalainen muotoiluyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ratkaisuja funktionaalisiin kodin tiloihin. Osaamisemme ydinaluetta on ruostumattoman teräksen, suomalaisen muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistäminen. Valmistamme Lahden tehtaallamme tuotteita, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. StalaTex™ -kuvioidut ruostumattomat teräspinnat on palkittu kansainvälisesti arvostetulla Green GOOD DESIGN 2021 Awardilla. Stala on syyskuusta 2020 lähtien ollut osa Kovinoplastika Lož Groupia. www.stala.fi

 

 

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife