Näin tilaat postilaatikon nimikilven

Postilaatikoiden nimikilpien tilaaminen tapahtuu nykyään verkkokauppamme eli StalaShopin kautta. Tilausprosessi on automatisoitu, mikä sujuvoittaa kilpitilausten käsittelyä kilpikaivertamolla.


Uusi postilaatikko - ensimmäinen kilpi on ilmainen:

Stalan postilaatikko sisältää aina joko nimikilven (mallit PL-3 ja PL-4) tai nimitarran (malli PL-2). Ensimmäinen nimikilpi on postilaatikon ostajalle ilmainen. Laatikon mukana toimitettavan salasanan avulla kilven saa tilattua veloituksetta verkkokaupan kautta. Syötä salasana sille varattuun kenttään saadaksesi kilven ilmaiseksi.


Vanha postilaatikko - tilaan uuden kilven, joka on maksullinen:

Tilaa uusi nimikilpi tai nimitarra Stalan verkkokaupan kautta. Täytä kilpeen haluamasi tiedot ja maksa tilaus Paytrailin kautta. Maksuvaihtoehtoja ovat kotimaiset verkkopankit, luottokortit sekä Collector-lasku. 

Stala lukittava postilaatikko PL-3 rst.jpg
Stalan PL-3 teräksiseen postilaatikkoon on helppo vaihtaa uusi nimikilpi pujottamalla se lukon molemmin puolin olevaan kiskoon.

Taloyhtiöt / kimppatilaukset:

Mikäli naapurusto tai taloyhtiö haluaa samanlaiset kilvet postilaatikoihin, suosittelemme tekemään kimppatilauksen verkkokauppamme kautta. Ensimmäistä nimikilpeä tilaavat tarvitsevat yhden salasanan per nimikilpi, jotta kilven saa veloituksetta. Kerätkää kaikkien postilaatikoiden mukana toimitetut salasanat yhteen ennen kilpitilauksen aloittamista. Näin toimien tilausprosessi sujuu näppärästi.

Yhteen tilaukseen on mahdollista lisätä seitsemän (7) kappaletta ilmaisia nimikilpiä. Mikäli tilaat esimerkiksi 12 kilpeä, tee tilaus kahdessa erässä verkkokaupan puolella

Uusien asukkaiden muuttaessa nimikilpiä voi tilata joko yksitellen tai yhdessä Stalan verkkokaupasta. Huomaa, että uusi kilpi on maksullinen.

Stala-PL-2-nimitarrat.jpg
Naapurustossa ja taloyhtiöissä, joissa postilaatikot on asennettu ryhmään, ovat samanväriset nimitarrat harmonisen näköiset. PL-2 postilaatikoissa tarra liimataan sille varattuun paikkaan kannen alapuolelle.

Nimikilven toimitusaika:

Nimikilpiä valmistetaan isommissa erissä viikottain kilpikaivertamolla ja ne lähetetään tilaajalle postikirjeenä. Toimitusaika on siten noin kaksi viikkoa tilausajankohdasta ja Postin kulusta riippuen.


LUE LISÄÄ:
Postilaatikon hoito-ohjeet >
Tiskialtaan ja terästason hoito-ohjeet >

Kaikki uutiset

Liity Stalan yhteisöön

#stainlessforlife